Vorige | Volgende

Blaeustraat 17 1012ZK Amsterdam, Nieuwe Kerk e.o.

Huurprijs excl. € 1.900 per maand

Bouwjaar
1990
Woonoppervlakte
68 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*Te huur aangeboden een prachtig, gemeubileerd driekamerappartement op een van de mooiste locaties in Amsterdam aan de Blaeustraat 17!*

Huurprijs: € 2.000,00 exclusief abonnementen op elektriciteit, water, gas en internet.

Wonen in hartje centrum van Amsterdam op de derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Op korte loopafstand van het Koninklijk Paleis op de Dam, naast de Nieuwe kerk, in de buurt van de winkelstraten, de Nieuwendijk en de Kalverstraat en op korte loopafstand van het "Red Light District". Hoewel het appartement is gelegen in het hartje centrum van de stad, is het een oase van rust in en rond het gebouw!

Het appartement is bijzonder exclusief met haar spectaculaire uitzicht vanaf het balkon en vanaf het ruime dakterras op de Nieuwe kerk.

Vanaf de Gravenstraat met haar cafés en restaurants, krijgt u toegang tot het afsluitbaar hek met brievenbussen en deurbellen aan de Blaeustraat en vervolgens naar de entree van het gebouw.

Indeling: Begane grond trappenhuis dat toegang geeft tot de bovengelegen etages en gemeenschappelijke fietsenstalling.

3e verdieping: Overloop, entree, hal, toilet met fonteintje, bergruimte met de wasmachine en wasdroger, bergruimte met de opstelling van de Cv-ketel en de vriezer, woonkamer met onlangs geplaatste open keuken en een airco unit, balkon, badkamer met ligbad en badmeubel, 2 slaapkamers, waarvan een met airco unit, overloop met wenteltrap naar het ruime dakterras.


Bijzonderheden:

-Woonoppervlak 68 vierkante meter;
- airco in de huiskamer en in de ouderslaapkamer;
-balkon;
- ruim dakterras.
- gemeenschappelijke fietsenstalling;
-de huurprijs is exclusief de belastingen, die voor rekening komen van de huurder, waaronder afvoer van huisvuil en watersachpsbelasting.

Bereikbaarheid
Het appartement is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar tramvervoer. Amsterdam Centraal Station ligt op ongeveer 10 minuten lopen .

Beschikbaarheid per direct.*English translation*


Offered for rent a beautiful, furnished three-room apartment in one of the most beautiful locations in Amsterdam at Blaeustraat 17!

Rental price: € 2.000.00 excluding subscriptions to electricity, water, gas and intgernet.

Living in the center of Amsterdam on the third floor of a modern and small-scale apartment complex. A short walk from the Royal Palace on Dam Square, next to the Nieuwe Kerk, near the shopping streets, the Nieuwendijk and the Kalverstraat and a short walk from the "Red Light District". Although the apartment is located in the heart of the city, it is an oasis of peace in and around the building!

The apartment is very exclusive with its spectacular view from the balcony and from the spacious roof terrace on the Nieuwe Kerk.

From the Gravenstraat with its cafes and restaurants, you will have access to the lockable gate with mailboxes and doorbells on the Blaeustraat and then to the entrance of the building.

Layout: Ground floor staircase that gives access to the upper floors and communal bicycle shed.

3rd floor: Landing, entrance, hall, toilet with hand basin, storage room with the washing machine and dryer, storage room with the central heating boiler and the freezer, living room with recently installed open kitchen with all the necessary appliances and an air conditioning unit, balcony, bathroom with bath and bathroom furniture, 2 bedrooms, one with air conditioning unit, landing with spiral staircase to the spacious roof terrace.


Particularities:

-Living space 68 square meters;
- air conditioning in the living room and in the master bedroom;
-balcony;
- spacious roof terrace.
- common bicycle shed;
-the rental price is also exclusive of the taxes, which are for the account of the tenant, including disposal of household waste and water tax.

Accessibility
The apartment is easily accessible by public tram transport. Amsterdam Central Station is about a 10 minute walk.

Availability immediately.Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m²
Inhoud
210 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Burgwallen-Nieuwe Zijde

Het postcodegebied 1012 omvat het alleroudste deel van Amsterdam. Het ligt tussen de Singel in het westen, Geldersekade en Kloveniersburgwal in het oosten, de Prins Hendrikkade in het noorden en de Amstel in het zuiden. Het is een levendig gebied. De Wallen zijn internationaal bekend en populair bij toeristen. Met het project 1012 gaat de gemeente Amsterdam actief criminaliteit en verloedering tegen in dit hart van de stad. Samen met bewoners, ondernemers en investeerders versterkt de gemeente het unieke karakter van dit gebied én zijn economische waarde.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder