Vorige | Volgende

Blancefloorstraat 14 II 1055TC Amsterdam, Erasmusparkbuurt West

Vraagprijs € 350.000 

Bouwjaar
1939
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

***English translation below***
Op een goede en fijne locatie is dit 3 kamer appartement van 55 m2 gelegen op de tweede verdieping. Het appartement heeft twee balkons waarvan één op het oosten en één op het westen zodat je de hele dag van de zon kunt genieten. Verder is er nog een grote zolderkamer. Recent is de erfpacht eeuwigdurend afgekocht waardoor er nooit meer betaald hoeft te worden voor erfpacht.

Het appartement is gelegen aan een brede en rustige, groene woonstraat dichtbij het Erasmuspark en het vernieuwde Bos & Lommerplein. De laatste jaren is deze omgeving bijzonder populair geworden bij jonge mensen, die hier een prettige woonomgeving hebben gevonden met een dynamisch karakter. De Jordaan bevindt zich op slechts 5 minuten fietsafstand en binnen 10 minuten fietst u naar het centrum van Amsterdam. In de nabije omgeving is een ruim aanbod aan winkels. Onder andere Bagels & Beans, Biologische supermarkt Odin, Bbrood, De Nieuwe Boekhandel, markt op woensdag en zaterdag aan de Bos en Lommerweg en drie grote supermarkten.

Alles wat je nodig hebt, is in de buurt aanwezig: cultuur en horeca in o.a. Podium Mozaiëk en Terrasmus, 3 grote speeltuinen in de buurt en sport en recreatie in het Erasmuspark en het Joos Banckersplantsoen. Ook het Westerpark en de Westergasfabriek zijn vlakbij. Voor het openbaar vervoer zit u hier goed: diverse trams en bussen brengen u naar alle hoeken van de stad. Station Sloterdijk ligt om de hoek en met de auto bent u in een paar minuten op de ring A-10 West.

Indeling:
Via het recent opgeknapte trappenhuis komt u op de tweede etage. De entree/hal geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de zeer zonnige woonkamer met aangrenzend de open eetkamer. Vanuit de eetkamer is het balkon aan de voorzijde (west) te bereiken. Lunchen en dineren kunt u in de zomer in het zonnetje op het balkon. Aan de achterzijde van het appartement zijn twee slaapkamers en de keuken. De grootste slaapkamer heeft openslaande deuren naar het balkon op het oosten. Hier ontbijt u in de zon. Verder is er nog een toilet en een licht betegelde badkamer met een douche en wastafel. Op de zolderverdieping bevindt zich de zolderkamer van bijna 7 m2.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 55 m2, zolderkamer van ca. 7 m2 (NEN 2580)
- Balkon op het oosten en op het westen
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Oplevering in overleg

Erfpacht
- De Algemene Bepalingen van de gemeente Amsterdam van 2016 zijn van toepassing
- De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht

VvE
- VvE Blancefloorstraat 13 t/m 24 en Reinaert de Vosstraat 13 t/m 25
- De servicekosten zijn € 110,48 per maand
- Actieve VvE in professioneel beheer
- Ruim reservefonds en Meerjarenonderhoudsplan aanwezig

Parkeren
- Geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning


This 3 room apartment of 55 m2 is located on the second floor in a good and nice location. The apartment has two balconies, one on the east and one on the west so you can enjoy the sun all day long. There is also a large attic room. The ground lease has recently been bought off perpetually, so that there is no longer any need to pay for ground lease.

The apartment is located on a wide and quiet, green residential street close to the Erasmus Park and the renovated Bos & Lommerplein. In recent years, this area has become particularly popular with young people, who have found a pleasant living environment with a dynamic character. The Jordaan is only a 5-minute bike ride away and you can cycle to the center of Amsterdam within 10 minutes. There is a wide range of shops in the vicinity. Among others Bagels & Beans, Organic supermarket Odin, Bbrood, De Nieuwe Boekhandel, market on Wednesday and Saturday on the Bos en Lommerweg and three large supermarkets.

Everything you need is nearby: culture and catering in, among others, Podium Mozaiëk and Terrasmus, 3 large playgrounds nearby and sports and recreation in the Erasmus Park and the Joos Banckersplantsoen. The Westerpark and the Westergasfabriek are also nearby. You are in the right place for public transport: various trams and buses take you to all corners of the city. Sloterdijk station is just around the corner and you can reach the ring A-10 West in a few minutes by car.

Layout:
Via the recently refurbished staircase you reach the second floor. The entrance/hall gives access to all rooms. At the front of the house is the very sunny living room with adjacent open dining room. The balcony at the front (west) can be reached from the dining room. You can have lunch and dinner on the balcony in the summer in the sun. At the rear of the apartment are two bedrooms and the kitchen. The main bedroom has patio doors to the east-facing balcony. Here you have breakfast in the sun. There is also a toilet and a lightly tiled bathroom with a shower and sink. On the attic floor is the attic room of almost 7 m2.

Particularities:
- Living area 55 m2, attic room of approx. 7 m2 (NEN 2580)
- East and West-facing balcony
- Plastic frames with double glazing

Ground lease
- The General Provisions of the Municipality of Amsterdam of 2016 apply
- The ground lease has been bought off perpetually

VvE
- VvE Blancefloorstraat 13 to 24 and Reinaert de Vosstraat 13 to 25
- The service costs are € 110.48 per month
- Active VvE in professional management
- Ample reserve fund and multi-year maintenance plan available

Parking
- No waiting time for obtaining a parking permit
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-09
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1939

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Energielabel
Klasse D
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Erasmuspark

De Erasmusparkbuurt ligt tussen de Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat, Mercatorstraat, Hoofdweg en Bos en Lommerweg. De buurt dankt zijn naam aan het Erasmuspark in het midden van de buurt en wordt ook wel omschreven als de ‘beste buurt van Bos en Lommer’. Alles wat de bewoners nodig hebben, is aanwezig: cultuur en horeca in onder andere Podium Mozaïek, een speeltuin op het Wachterliedplantsoen, onderwijs- en sociale voorzieningen in de Tijl Uilenspiegelstraat, en sport en recreatie in het Erasmuspark en het Joos Banckersplantsoen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder