Vorige | Volgende

Blancefloorstraat 19 II 1055TD Amsterdam

Vraagprijs € 340.000 

Bouwjaar
1939
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Klusliefhebbers opgelet! Een geheel naar eigen smaak te moderniseren 3 kamer appartement met 2 balkons en een ruime berging!

Het appartement is gelegen nabij de Admiraal de Ruijterweg, Hoofdweg en het Erasmuspark met het leuke café Terrasmus! Middenin de gezellige (kind)vriendelijke wijk Bos en Lommer met stadsgroen. In de omgeving zijn alle voorzieningen aanwezig van winkels, restaurants, trendy drink- en eetgelegenheden tot diverse scholen en sportfaciliteiten. Op korte (fiets)afstand vindt u verder o.a. het Wester- en Rembrandtpark, maar ook de Westergasfabriek, de Ten Katemarkt, De Hallen en de Jordaan. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend (tram 19 en diverse bussen, met ook een snelle verbinding naar station Sloterdijk) en de Ring A-10 is in enkele autominuten goed bereikbaar. Al met al dus een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Globale indeling
Via het trappenhuis op de begane grond bereikt men de entree van het appartement op de tweede verdieping. De hal geeft toegang tot de woonkamer aan de voorzijde van de woning met toegang tot balkon. Hier kan eventueel een eetkamer worden gecreëerd. Aan de achterzijde zijn de 2 slaapkamers en keuken te vinden met toegang naar het brede balkon. Verder is centraal in de woning de separate toiletruimte en badkamer te vinden. Op de vierde verdieping is nog een ruime berging welke bij de woning hoort.

Bijzonderheden:
- Kluswoning;
- Bouwjaar 1939;
- Appartement gelegen op tweede verdieping;
- Voorzien van twee balkons;
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 118,50,-;
- Woonoppervlakte ca. 55 m², plattegronden en meetrapport beschikbaar;
- Gehele woning dient compleet te worden gemoderniseerd;
- Ruime berging op de vierde (tevens bovenste) verdieping;
- Winkelcentrum Bos & Lommerplein om de hoek;
- Perfect gelegen in een rustige, (stads)groene omgeving;
- As-Is, where is-clausule, Niet-zelfbewonings-, asbest- en NEN-2580-clausule van toepassing;
- Oplevering per direct.

Makelaardij van der Linden staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM-makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden) Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van de woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1939

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Erasmuspark

De Erasmusparkbuurt ligt tussen de Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat, Mercatorstraat, Hoofdweg en Bos en Lommerweg. De buurt dankt zijn naam aan het Erasmuspark in het midden van de buurt en wordt ook wel omschreven als de ‘beste buurt van Bos en Lommer’. Alles wat de bewoners nodig hebben, is aanwezig: cultuur en horeca in onder andere Podium Mozaïek, een speeltuin op het Wachterliedplantsoen, onderwijs- en sociale voorzieningen in de Tijl Uilenspiegelstraat, en sport en recreatie in het Erasmuspark en het Joos Banckersplantsoen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder