Vorige | Volgende

Blancefloorstraat 6 2 1055TA Amsterdam, Erasmusparkbuurt West

Bouwjaar
1939
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Op een leuke locatie een heerlijk appartement met 2 balkons met een ideale ligging bijna tegen het Erasmuspark aan.

Indeling:
De entree van de woning bevindt zich op de tweede verdieping. De woning is voorzien van een laminaatvloer. De woonkamer en suite is zeer sfeervol en heeft aan de voorzijde een zijkamer. Deze kan eventueel als extra slaap- of werkkamer gebruikt worden. Via beide kamers is het balkon aan de voorzijde te bereiken. Aan de achterzijde is de keuken in het midden gelegen, voorzien van een standaard keukenblok met losse apparatuur. Via de keuken is het balkon aan de achterzijde toegankelijk. De slaapkamer bevindt zich naast de keuken, aan de achterzijde van de woning. In het midden van de woning is een kleine maar fijne badkamer met wc en douche.

Ligging:
De Blancefloorstraat is een zeer groene en rustige eenrichtingsverkeer straat, nabij het water van de Erasmusgracht en de Rijpgracht.

Het appartement is gelegen nabij de Admiraal de Ruijterweg, Hoofdweg en het Erasmuspark met het leuke café Terrasmus! Middenin de gezellige (kind)vriendelijke wijk Bos en Lommer met stadsgroen. In de omgeving zijn alle voorzieningen aanwezig van winkels, restaurants, trendy drink- en eetgelegenheden tot diverse scholen en sportfaciliteiten. Op korte (fiets)afstand vindt u verder o.a. het Wester- en Rembrandtpark, maar ook de Westergasfabriek, de Ten Katemarkt, De Hallen en de Jordaan. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend (tram 19 en diverse bussen, met ook een snelle verbinding naar station Sloterdijk) en de Ring A-10 is in enkele autominuten goed bereikbaar. Al met al dus een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Parkeren:
Op de openbare weg geldt betaald parkeren middels een vergunning. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 54,6 m² (conform NEN 2580);
- Bouwjaar 1939;
- Balkon aan voor- en achterzijde (west en oost-ligging);
- De VVE is in eigen beheer, bijdrage per maand € 70,--;
- De erfpacht wordt 10-jaarlijks geïndexeerd en bedraagt momenteel € 671,00 per jaar tot en met 23-10-2023;
- De aanvraag voor de eeuwigdurend erfpacht is geregistreerd per 6 december 2019;
- Verwarming en warm water middels C.V.-ketel (Nefit 2009);
- De indeling kan naar eigen smaak en inzicht veranderd worden;
- Levering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-11-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1939

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Erasmuspark

De Erasmusparkbuurt ligt tussen de Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat, Mercatorstraat, Hoofdweg en Bos en Lommerweg. De buurt dankt zijn naam aan het Erasmuspark in het midden van de buurt en wordt ook wel omschreven als de ‘beste buurt van Bos en Lommer’. Alles wat de bewoners nodig hebben, is aanwezig: cultuur en horeca in onder andere Podium Mozaïek, een speeltuin op het Wachterliedplantsoen, onderwijs- en sociale voorzieningen in de Tijl Uilenspiegelstraat, en sport en recreatie in het Erasmuspark en het Joos Banckersplantsoen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder