Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Blankenbergestraat 55 1066TK Amsterdam, Nieuw Sloten Noordwest

Vraagprijs € 410.000 k.k.

Bouwjaar
1995
Woonoppervlakte
95 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
114 m²

Omschrijving

LANDELIJK WONEN IN AMSTERDAM EN TOCH HET CENTRUM EN DE UITVALSWEGEN ONDER HANDBEREIK? Dat is mogelijk in deze lichte woning in een rustige kindvriendelijke wijk in Nieuw Sloten.

**English translation below**!

Zoekt u een woning die u helemaal naar eigen smaak kan (laten) opknappen dan is deze voormalige huurwoning iets voor u!!!

Deze leuke woning van ca. 95 mē bestaat uit twee woonlagen, heeft lichte woonkamer, drie slaapkamers, een badkamer met ligbad en een goede tuin op het zuiden. Prettig gesitueerd aan een autovrij deel van de straat tegenover kinderspeelplein en nabij plantsoen.
Zeer recent is het houtwerk buiten aan de voor- en achterzijde van de woning geschilderd !!

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum 'Belgieplein', deze bevindt zich op loopafstand van de woning en beschikt over een breed en divers aanbod van winkels. In de nabije omgeving van de woning zijn er diverse recreatiemogelijkheden te vinden, zoals het park/natuurgebied "de Oeverlanden", het Kasterleepark, het Amsterdamse Bos, het Nieuwe Meer en de Sloterplas. Maar uiteraard kunt u ook heerlijk genieten van uw eigen zonnige achtertuin!
Het eindpunt van tramlijn 2 is om de hoek, deze brengt u in ca. 20 minuten naar het centrum en en de uitvalswegen (A-10, A-4, A-9) zijn onder handbereik. Parkeren is hier nog gratis.

Indeling:
Begane grond: Entree/hal met toiletruimte en meterkast, L-vormige woonkamer aan de achterzijde met toegang tot de zonnige achtertuin op het zuiden, halfopen keuken met een licht keukenblok (zonder apparatuur) aan de straatzijde.
Verdieping: Ruime overloop, ouderslaapkamer over de gehele breedte aan de voorzijde, in het midden badkamer met ligbad, wastafel en 2e toilet, technische ruimte met c.v.-ketel en wasmachine-aansluiting, twee slaapkamers aan de tuinzijde.
De achtertuin is voorzien van een berging en er is een pad achter de tuinen dat is afgesloten met een hek.

Bijzonderheden:
- Voortdurend recht van erfpacht waarvan de canon is afgekocht tot 31-08-2043. Overstap naar eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd.
- Energieplabel A geldig tot 12 mei 2030.
- C.v-ketel; Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 A, bouwjaar 2016
- Goed geisoleerde woning en geheel voorzien van dubbel glas.
- Schilderwerk aan voor- en achterzijde uitgevoerd in 2020.
- Voormalige huurwoning, met name keuken en sanitair zijn verouderd.
- Overdracht dient plaats te vinden bij de projectnotaris. Er zullen clausules opgenomen worden m.b.t. complexmatige verkoop.
- Oplevering: direct

**
RURAL LIVING IN AMSTERDAM AND YET THE CITY CENTER AND THE HIGHWAYS NEARBY? That is possible in this bright house in a quiet child-friendly neighborhood in Nieuw Sloten.

Are you looking for a home that you can renovate to your own taste, then this former rental home is for you!

This nice house of approx. 95 mē consists of two floors, has a bright living room, three bedrooms, a bathroom with bath and a good garden on the south. Pleasantly situated on a car-free part of the street opposite a children's playground and near the park.
Very recently the woodwork was painted on the outside at the front and rear of the house !!

For daily shopping you can visit the shopping center 'Belgieplein', which is located within walking distance of the house and has a wide and diverse range of shops. In the vicinity of the house there are various recreational opportunities, such as the park / nature reserve "de Oeverlanden", the Kasterleepark, the Amsterdamse Bos, the Nieuwe Meer and the Sloterplas. But of course you can also enjoy your own sunny backyard!
The end point of tram line 2 is around the corner, which takes you to the Center in about 20 minutes and the highways (A-10, A-4, A-9) are within reach. Parking is still free here.

Layout:
Ground floor: Entrance / hall with toilet and meter cupboard, L-shaped living room at the rear with access to the sunny south-facing backyard, semi-open kitchen on the street side.
Floor: Spacious landing, master bedroom over the entire width at the front, in the middle bathroom with bath, sink and 2nd toilet, technical room with central heating boiler and washing machine connection, two bedrooms on the garden side.
The backyard has a storage and there is a path behind the gardens that is closed with a gate.

Specifics:
- Continuous right of ground lease of which the ground rent has been bought off until 31-08-2043. Transfer to perpetual leasehold has been requested.
- Energy label A valid until May 12, 2030.
- Boiler; Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 A, year 2016
- Well insulated house and fully equipped with double glazing.
- Painting on the front and rear carried out in 2020.
- Former rental home, especially the kitchen and bathroom, are outdated.
- Transfer must take place with the project notary. Clauses will be included with regard to complex sales.
- Delivery: immediately
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceeloppervlakte
114 m²
Inhoud
255 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Sloter-/Riekerpolder

Sloter/Riekerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West in gemeente Amsterdam, rondom de A4, aan de Nieuwe Meer. Tot 1921 was de Sloter/Riekerpolder een polder in de gemeente Sloten. Daarna werd Sloten geannexeerd door Amsterdam en behoorde de polder dus Amsterdam toe.
Sloter/Riekerpolder: Van polder tot stad
Tot de jaren 20 van vorige eeuw was het poldergebied ten zuidwesten van de stad voor de meeste Amsterdammers onbekend terrein; het was uitsluitend via het water te bereiken en er woonden alleen tuinders en boeren, die met hun tuinderijen verse groenten voor de stad verzorgden. Tot ver in vorige eeuw was het leven er simpel; te midden van de landerijen stonden aan het water gelegen houten huizen, er voeren bootjes met groenten naar de veiling over de Kostverlorenvaart op en neer en het was er volgens de overlevering bijzonder mooi.
Zandwinning uit de Sloterplas
Al eind 19e eeuw verdween een deel van de polder toen de Staatsliedenbuurt werd aangelegd, even later gevolgd door bebouwing volgens Plan West, dat ook een deel van dit gebied in beslag nam. In 1952 begon men met zandwinning voor het ophogen van de weilanden ten noorden van Sloten voor woningbouw in de Westelijke Tuinsteden, te weten Bos en Lommer, Slotermeer, Geuzenveld, Slotervaart, Overtoomse Veld en Osdorp. Hierdoor ontstond de Sloterplas en werd de Nieuwe Meer uitgediept tot 30 meter. De poldermolens die het zand wonnen voor het droogleggen van de polders staan op de Amsteldijk bij de Kalfjeslaan en aan de Haarlemmerweg. Het waterpeil van de Sloter/Riekerpolder ligt nog steeds ver onder Amsterdams stadspeil; op NAP -2.10 m, dat is 1,70 meter lager dan peil van de rest van de stad. Langs de Sloterweg bevindt zich het Siegerpark en aan de Nieuwe Meer ligt sinds 1927 een groot volkstuinencomplex: Ons Buiten. Ook wordt de Sloter/Riekerpolder gekenmerkt door enkele sportparken. Eind 2017 had Sloter/Riekerpolder bijna 14.000 inwoners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder