Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Blankenstraat 175 4 1018RZ Amsterdam, Czaar Peterbuurt

Huurprijs € 1.995 per maand

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Lovingly renovated and fully furnished 2 bedroom loft apartment in the eastern harbour area of the centre of Amsterdam.

This attractive property features:

- all original beams retained and restored
- homely living room area
- large dining area
- high quality modern kitchen
- master bedroom with built-in wardrobes
- another, second, bedroom also with double bed
- fresh clean tiled modern bathroom with bathtub/shower, WC and wash basin
- washing machine and dryer present for your laundry needs
- double glazed
- total living space 90 m2

Location:

This area was recently voted the most attractive shopping area of Amsterdam and is where can be found a myriad of independent boutique shops, delicatessens and grocery concerns. The whole neighbourhood has a very local yet 21st century character.

The hip eastern docklands of Amsterdam are where water and modern architecture meet.
Surrounded by glistening water on all sides, the Oostelijke Eilanden (Eastern Docklands) are a delight to behold. As the Scheepvaartmuseum recalls the sea pioneers of the past, their adventurous spirits seem to live on in its original modern architecture and historic warehouses repurposed into contemporary hotspots.

With this combination of hip modern shopping experiences and the nearby historic museum and docklands quarter the Czaar Peter is very much the place to be.


Conditions:

Quoted rental price is exclusive of Utilities (gas, water, electricity, tv and internet)
Tenancy agreements subject to owner’s consent
Measurements not conform NEN 2580
A copy of the energy efficiency certificate will be provided to the tenant.

For more information about this property or about our total portfolio call our office or visit our website. Our team of specialists will be happy to assist you.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-12-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder