Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Blankenstraat 376 D/G 1018SK Amsterdam, Czaar Peterbuurt

Vraagprijs € 2.000.000 

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
290 m²
Aantal kamers
7

Omschrijving

Voor wie op zoek is naar een unieke woonruimte, bieden wij een een riante loft aan (290m2, volgens NEN 2580-richtlijn) met een plafondhoogte van bijna 4,5 meter en een inhoud van ruim 1101m3! Het geheel bestaat uit een woning met 3 slaapkamers (1 in gebruik als kantoor) en een naastgelegen zelfstandige unit van 74m2 met nog eens 2 extra slaapkamers. Dit alles maakt onderdeel uit van een uniek kleinschalig appartementencomplex dat voorheen dienst deed als school. De huidige bewoners hebben het geheel sinds de eigendomsoverdracht in 2007 met veel liefde en aandacht verbouwd tot een unieke woonruimte die in menig woonblad te zien is geweest. Het appartement is zeer licht en praktisch ingericht en is uitgerust met vele kast-, opberg-, en werkruimtes. Het beschikt daarnaast over een eigen parkeerplaats in een gesloten, privaat, hofje, een zonnige woonkamer met een semi-open keuken, een HR open haard, drie toiletruimtes en twee riante badkamers. Onlangs nog werd er een balkon gerealiseerd van bijna 12m2, gelegen op het Zuiden met uitzicht op het Funenpark. De entresol (met stahoogte) is in gebruik als werkruimte en heeft een directe connectie met de woonkamer. De naastgelegen unit (v.v. woongedeelte met kitchenette, badkamer, toiletruimte en 2 slaapkamers) is thans in gebruik als B&B, maar kan op eenvoudige wijze geďntegreerd worden met de huidige woning. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd. En last but not least is de woning gelegen op eigen grond, zodat u geen jaarlijkse canon bent verschuldigd. Kortom, een unieke woning in een upcoming buurt. Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging?

Indeling appartement 1: (216m2)
Centrale toegang op de begane grond, trappenhuis met trap naar 1e verdieping:
hal met garderobe, bergkast en naastgelegen toiletruimte (v.v. wastafel.) Aan de tuinzijde is een ruime slaapkamer gelegen, die over 2 verdiepingen is verdeeld en ca. 27m2 groot is. Tegenover gelegen semi-open keuken in modern wit uitgevoerd en uitgerust met robuuste RVS-elementen i.c.m. cacao-kleurig marmer en v.v. diverse inbouwapparatuur (wasemkap, 6-pits kookplaat, oven, mengkraan, vaatwasser en losse koelkast). De keuken die is voorzien van een gietvloer en hickory-houten opstap heeft toegang tot een balkon met bamboo vloerdelen dat op het Zuiden is georiënteerd en uitzicht biedt op het Funenpark. Naastgelegen eetkeuken met verlaagd plafond dat is betimmerd met hickory-houten vloerdelen en inbouwspots. De woonkamer ligt aan de straatzijde en is v.v. een open haard, gietvloer, enorme raampartijen zowel aan voor- als achterzijde, schuifpanelen, bergkasten en werkruimtes. Achterin de woonkamer is een trap aanwezig die toegang biedt tot het entresol van ca. 15m2; deze is thans in gebruik als werkplek, maar kan ook prima dienst doen als derde slaapkamer.
Tweede verdieping: deze wordt bereikt middels een trap in de hal en komt uit in de semi-open badkamer. Deze is recent volledig gemoderniseerd en uitgerust met natuurlijke materialen. Het geheel is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en een ligbad. Tevens is op deze verdieping een overloop aanwezig die toegang biedt tot de tweede slaapkamer (ca. 15 m2), evenals het tweede toilet.

Indeling appartement 2: (74m2)
Centrale toegang op de begane grond, trappenhuis met trap naar 1e verdieping: entree met toiletruimte en toegang tot het woongedeelte dat is uitgerust met een eenvoudig keukenblok. Slaapkamer met naastgelegen badkamer die o.m. is voorzien van een regendouche / rain shower, dubbele wastafel en marmeren vloer en wand.
Tweede verdieping: deze wordt bereikt middels een trap in het woongedeelte en geeft toegang een extra slaapruimte met naastgelegen berging.

Parkeren kan op de bijbehorende parkeerplaats, die aan de achterzijde van het gebouw in het privé hofje is gelegen en te bereiken is via een op afstand bedienbaar afsluitbaar hek.

Omgeving:
De Blankenstraat ligt in de bekende Czaar Peterbuurt en is te typeren als een groene en upcoming buurt in Amsterdam-Centrum. Je vindt hier werkelijk van alles; van trendy boetiekjes tot een heerlijk park. Het appartement is gelegen in de nabijheid van vele voorzieningen. Op de Czaar Peterstraat kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen in de supermarkt, maar er zijn ook tal van kleinere winkeltjes, traiteurs en koffietentjes te vinden. Voor ontspanning kunt u terecht in het achtergelegen en onder architectuur gebouwde Funenpark. Het centrum van Amsterdam ligt om de hoek maar ook de oostelijke eilanden zijn gunstig gelegen (op loopafstand van o.m. Panama, het Lloyd hotel, Rosa en Rita, hotel Jakarta, Happyhappyjoyjoy en het Muziekgebouw aan het IJ/Bimhuis). De tram stopt om de hoek, lijn 10 naar het Leidseplein en lijn 26 naar Amsterdam Centraal Station. Tevens is het gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen zoals de A10, A1 en A2.

VvE:
de VvE (Blankenstraat 376-380) is in 2007 opgericht en bestaat uit 22 appartementsrechten (10 parkeerplaatsen en 12 bedrijfsruimtes.) Er is een professionele beheerder (Boermsa van Dijk) en er wordt op regelmatige basis vergaderd. Per 2018 is een algemene reserve opgebouwd van ca € 6.000,- Er is medio 2017 een meerjarenonderhoudsplan opgesteld dat voorziet in onderhoudswerkzaamheden tot 2031. In 2016 en 2017 zijn grote investeringen gedaan in structurele vernieuwingen en onderhoud. De maandelijkse servicekosten zijn vastgesteld op € 206,-. Alle relevante stukken zijn via ons kantoor op te vragen en in te zien.

Kadastrale kenmerken:
1. het appartementsrecht rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte gelegen op de eerste verdieping van het gebouw plaatselijk bekend als 1018SK Blankenstraat 376-I links, kadastraal bekend gemeente Amsterdam sectie N complexaanduiding 4109-A 17 uitmakende het 160/1608e aandeel in de gemeenschap.
2. het appartementsrecht rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte gelegen op de eerste verdieping van het gebouw plaatselijk bekend als 1018SK Blankenstraat 376-G-I links, kadastraal bekend gemeente Amsterdam sectie N complexaanduiding 4109-A 18 uitmakende het 51/14608e aandeel in de gemeenschap.
3. het appartementsrecht rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de buitenruimte gelegen op de begane grond van het gebouw plaatselijk niet nader aangeduid, kadastraal bekend gemeente Amsterdam sectie N complexaanduiding 4109-A 33 uitmakende het 22/1608e aandeel in de gemeenschap.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs is inclusief de koop van een parkeerplaats;
- Gebruiksoppervlakte wonen: 290 m˛ verdeeld over twee woonlagen
- Plafondhoogte van 4,5 meter; inhoud ca. 1101m3
- In 2007 grootschalig verbouwd, inclusief diverse isolerende maatregelen
- Ruim balkon op het zuiden en gemeenschappelijke binnenhofje
- Professionele beheerder vereniging van eigenaren
- Servicekosten € 206,- per maand
- Verwarming en warm water middels individuele CV ketel (2015)
- Gietvloer door gehele woning
- Houtgestookte open haard
- drie toiletruimtes
- 2 Luxe badkamers en keuken ( die van de Tsarina is m.n. door EigenHuis&Interieur uitgekozen vanwege het marmer!)
- Aanvaarding in overleg
- Voorbehoud gunning verkoper

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

For those looking for a unique living space, we offer a loft (216 m2, according to NEN 2580 guideline) with a ceiling height of almost 4.5 meters and a capacity of over 1002 m3! This 3-bedroom home (1 in use as an office) is part of an unique small-scale apartment complex that previously served as a school. The current residents have, since the ownership transfer in 2007, converted this apartment with great love and attention into a unique living space that has been seen in many magazines. The apartment is very light and practically furnished and is equipped with many cupboards, storage and work spaces. It also has its own parking space, a sunny living room with a semi-open ki
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
290 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder