Vorige | Volgende

Blankenstraat 408 1018SK Amsterdam, Czaar Peterbuurt

Huurprijs € 2.500 per maand

Omschrijving

Circa 139 m² v.v.o. industriële kantoorruimte beschikbaar op de begane grond van het bedrijfsverzamelgebouw op de hoek van de Blankenstraat en de Frans de Wollantstraat. Het zelfstandige object heeft een eigen entree en kenmerkt zich door haar hoge plafond. De unit is verdeeld in een tweetal ruimten. De kleine ruimte aan de straatzijde is voorzien van veel daglichttoetreding dankzij de grote glaspui. De achtergelegen grote ruimte, met pantry en separaat toilet, leent zich goed voor een gebruik als kantoortuin.

Ligging
De Blankenstraat ligt in het oostelijk deel van het centrum van Amsterdam. In de omgeving zijn diverse winkels en horeca-gelegenheden gevestigd. In 2015 is de naastgelegen Czaar Peterstraat uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland. Naast een woon- en winkelgebied, kenmerkt de locatie zich als een werkgebied waar diverse representatieve en kleinschalige kantoren zijn gevestigd.

Bereikbaarheid
Met de auto is de kantoorruimte vanaf de ringweg A10 via afslag S114 en de Piet Hein tunnel gemakkelijk en snel bereikbaar. Met het openbaar vervoer is de kantoorruimte ook uitstekend bereikbaar. De halte voor tramlijn 7 ligt nagenoeg om de hoek en tramlijn 26 (directe verbinding met Centraal Station) vertekt tevens op loopafstand. Daarnaast rijdt buslijn 22 via de Oostenburgergracht richting station Amsterdam Centraal.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 139 m² v.v.o. kantoorruimte op de begane grond.

Parkeren
Parkeren is op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

In ondergelegen parkeergarage is thans nog één parkeerplaats beschikbaar voor € 1.800,- per jaar te vermeerderen BTW. Deze parkeerplaats wordt door een derde aangeboden en maakt geen deel uit van het aangeboden object.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in huidige casco staat opgeleverd, onder andere voorzien van de navolgende aanwezige voorzieningen:

- Representatieve entree;
- CV-installatie met radiatoren;
- Eigen meters voor W/L
- Betonvloer.

De navolgende inventaris stelt verhuurder éénmalig ‘om niet’ aan de toekomstige huurder ter beschikking:

- Kabelgoten;
- Separaat toilet met fontein;
- Pantry.

Huurprijs
€ 2.500,- per maand te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Servicekosten
€ 150,- per maand te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van water, elektra en overige voorzieningen.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse B.

Betalingsverplichting
Per kwartaal bestaat de betalingsverplichting van huurder uit de huurprijs plus de servicekosten, beide te vermeerderen met BTW en te voldoen bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
Bepaalde tijd van 5 jaar.

Huuringangsdatum
In nader overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-03-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder