Vorige | Volgende

Blasiusstraat 128 I 1091CZ Amsterdam, Oosterparkbuurt Noordwest

Bouwjaar
1945-1959
Woonoppervlakte
53 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

FIJN 2/3 KAMER APPARTEMENT OP EIGEN GROND IN DE POPULAIRE OOSTERPARKBUURT. Ideaal voor studerende kinderen met de HVA om de hoek, een starter, d.m.v. goede verbindingen met het openbaar vervoer en uitvalswegen of een jong stel!

HAL & ENTREE
Recent opgeknapt gemeenschappelijk entree, eigen entree op de eerste verdieping. De ruime hal, met separaat toilet, geeft toegang tot alle vertrekken. Door de woning ligt een mooie, oude, houten vloer met bies.

LIVING
Aan de voorzijde de L-vormige living met voldoende ruimte voor een zit- en eetgedeelte of zoals nu in gebruik: als eet- en werkplek.

KEUKEN
Aan de achterzijde de eenvoudige keuken, aangrenzend het (gedeeltelijk) verdiepte balkon gelegen op het zuiden waar je in de zomer s 'avonds gezellig kan eten.

SLAAPKAMER & BADKAMER
De slaapkamer is ook aan de achterzijde gelegen, vanuit hier toegang tot het balkon en de badkamer. De badkamer is in 2017 gerenoveerd en voorzien van ligbad, douche en wastafelmeubel.
De ligging, de ruime indeling met meerdere indelingsmogelijkheden en het balkon op het zuiden, maken dit een fijn appartement.

LOCATIE
De woning is gelegen in de populaire Oosterparkbuurt. Er is een groot aanbod aan hippe koffietentjes en trendy café's/restaurants zoals The Breakfast Club, Bar Bukowski en de Ruyschkamer. Voor de dagelijkse boodschappen is er een groot aanbod aan winkels op de Wibautstraat. Voorzieningen zoals de bibliotheek aan de Linnaeusstraat, het ziekenhuis OLVG, het Tropenmuseum en Artis liggen op loopafstand. Ook (sport) scholen zoals Equal Yoga en de Barbaraschool zijn aanwezig in de nabije omgeving.
Er zijn goede verbindingen met zowel het openbaar vervoer als de auto. In de buurt zijn diverse tram-, bus- en metroverbindingen en het Muiderpoortstation en Amstelstation zijn nabij. Via de Wibautstraat zit u binnen enkele minuten op de Ring A-10.

VVE
De woning maakt deel uit van de Vereniging van Eigenaars Appartementen Blasiusstraat 128 tot en met 136 (even nummers). Deze VvE wordt professioneel gevoerd. In 2014 is het dak vernieuwd en recent is het trappenhuis opgeknapt. De maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 120,=

EIGENDOMSSITUATIE
Het appartement is gelegen op EIGEN GROND, er is dus geen sprake van erfpacht.

BIJZONDERHEDEN
- Eigen grond
- Balkon op het zuiden
- Kozijnen aan de voorzijde vernieuwd, voorzien van dubbel glas
- Actieve VvE
- Gunstige ligging met goede verbinding via uitvalswegen en openbaar vervoerVery pleasant 2/3 room apartment in the popular 'Oosterpark' neighbourhood. Perfect for students (the Amsterdam University of Applied Sciences is around the corner), a starter or a young couple. The location is close to several public transportation options and the access road.

HALL & ENTRANCE
Recently refurbished communal entrance, private entrance on the first floor. The spacious hall, with separate toilet, leads to all rooms. Throughout the home is a beautiful, old wooden floor with a piping.

LIVING
In the front of the apartment is the L-shaped living with enough space for a dining- or sitting area, or as currently being used; as a dining and office space.

KITCHEN
In the back of the apartment is the plain kitchen, connected to the (partly) deepened balcony, located on the south side so you can sit and eat outside in summer time.

BEDROOM & BATHROOM
The bedroom is on the backside as well and gives access to the balcony and the bathroom. The bathroom has been renovated in 2017 and is equiped with a bathtub, shower and a bathroom cabinet.

The location, the spacious room with multiple options for your preferred layout, and the balcony on the south side make this apartment very comfortable.

LOCATION
The apartment is located in the popular 'Oosterparkbuurt'. In this neighbourhood you will find plenty of popular lunch spots and trendy cafes/restaurants like the Breakfast Club, Bar Bukowski and 'de Ruyschkamer'. You will find many options for your daily groceries on the nearby Wibautstraat. Services like the library on the Linnaeusstraat, the OLVG Hospital, the Tropenmuseum and Artis Zoo are all within walking distance. Gyms like Equal Yoga and Amstelcampus Sport & Fitness are closeby. There are plenty of public transportation options in the area; choose from metro, tram, train (Amstel station and Muiderpoort station) and bus lines. Via the Wibautstraat you can reach the access road Ring A10 within minutes.

HOME OWNERS ASSOCIATION
The apartment is part of the Home Owners Association (VvE) Blasiusstraat 128-136 (the even numbers). This VvE is professionally managed. The roof was renewed in 2014 and the staircase was recently refurbished. The monthly service costs are circa € 120.

OWNERSHIP
The building is situated on private land so there are no lease land costs.

PARTICULARS
& Private land
& Balcony on the sunny Southside
& Window frames in the front have isolated glass
& Active Home Owners Association
& Excellent location with good connections to public transport and access roads

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-02-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1945-1959

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
53 m²
Inhoud
174 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oosterparkbuurt

De Oosterparkbuurt maakt deel uit van de 19e-eeuwse gordel en heeft een belangrijke groenvoorziening: het Oosterpark. Het ruimtelijke patroon met lange van oost naar west lopende straten is onderbroken door pleinen die aantrekkelijk zijn ingericht. Langs de Wibautstraat staan grote gebouwen voor kantoren en voor voortgezet en hoger onderwijs. De laatste jaren hebben ook veel nieuwe horecavoorzieningen hier hun intrek genomen, zoals het Volkshotel in het voormalige Volkskrantgebouw en The Student Hotel aan de overkant. Verder is het OLVG-ziekenhuis en het Koninklijk Instituut voor de Tropen nog altijd sterk beeldbepalend.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder