Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Blasiusstraat 128 I 1091CZ Amsterdam, Oosterparkbuurt Noordwest

Bouwjaar
1955
Woonoppervlakte
53 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Een modern, gerenoveerd en licht 3-kamer appartement gelegen op de eerste verdieping in de Oosterparkbuurt in Amsterdam. De woning heeft een houten vloer en is sfeervol ingericht. De hal biedt toegang tot alle vertrekken. Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer, een nieuwe volledig ingerichte keuken en twee slaapkamers gelegen op het zuiden met toegang tot het balkon. Een van de slaapkamers kan gebruikt worden als studeerkamer. Het appartement heeft een nieuwe badkamer met douche, wastafel en wasmachine. Er is een separate toilet. Ook heeft het een fijn balkon op het zuiden met hoogwaardig kunstgras.

- Gemeubileerd 3 kamer appartement;
- 2 slaapkamers;
- Nieuwe keuken met vaatwasser, combi oven en koelkast;
- Badkamer met douche en wasmachine;
- Ramen aan de voorzijde zijn vernieuwd, voorzien van dubbelglas;
- Gunstige ligging met goede verbinding via uitvalswegen en openbaar vervoer;
- Woonoppervlakte ca. 53 m2 (NEN 2580);
- Gebouw gebonden buitenruimte 9 m2;
- Minimale huurperiode 1 jaar;
- Huurprijs: € 1.750,- per maand, exclusief gas, water, elektra, internet en tv;
- Wij vragen twee maanden huur als borg;
- Huisdieren zijn niet toegestaan;
- Parkeren middels het vergunningensysteem;
- Direct beschikbaar.

LIGGING
De ligging is perfect; vrijwel naast de Amstel, het Amstel hotel en Koninklijk Theater Carré. Met hotspots als Loetje, De Ysbreeker en Bar Bukowski vlakbij, maar ook bijvoorbeeld De Pijp en het Oosterpark zijn op loopafstand te vinden. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er genoeg winkels op een steenworp afstand. Aan de andere kant van de Amstel heb je bijvoorbeeld Marqt en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, aan de Wibautstraat bevindt zich ook een (grote) Albert Heijn. De Utrechtsestraat met haar gespecialiseerde winkels, kleine cafeetjes en leuke restaurants bevindt zich ook op loopafstand. De verbinding met de rest van de stad is uitstekend: de tram en de metrohalte Weesperplein is vlakbij. In nog geen 10 minuten is met de fiets het Centraal Station en met 5 minuten het Amstelstation te bereiken, maar ook stadsdelen Rivierenbuurt en Centrum zijn binnen handbereik. Ringweg A10 is binnen 10 minuten te bereiken met de auto via de Wibautstraat.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN
Het appartement is per auto zeer goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (S112). Er is een tramhalte nabij (tramlijn 3), buslijn 285 en een metrostation op 3 minuten loopafstand. Het Amstelstation is met de fiets met 5 minuten te bereiken. Op de openbare weg is het betaald parkeren op ma. t/m za. van 9:00 uur tot 0:00 uur en een parkeergarage om de hoek. Middels de parkeervergunning kan men tevens gebruik maken van de parkeergarage.

Note: In verband met Coronamaatregelen, plannen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen (exclusief makelaar). We werken met vaste tijden, dus wees op tijd!

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten zijn ingemeten conform NEN 2580 en zijn indicatief. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing”.


*** English translation***

A modern, newly renovated, and light 3-room apartment located on the first floor in Amsterdam Oosterparkbuurt. The house is tastefully decorated and has wooden floors. The hall provides access to all rooms. The apartment consists of a spacious living area, a new fully equipped kitchen, and 2 bedrooms located in the south with access to the balcony. One of the bedrooms can be used as a study room. The apartment has a new bathroom with shower, sink and Miele washing machine, the toilet is separate. It has a nice balcony with high-quality artificial grass facing south.

- Furnished 3 room apartment;
- 2 bedrooms;
- New kitchen with dishwasher, combo, and a large fridge
- Bathroom with a shower and Miele washing machine
- Windows at the front renewed, with double glazing
- Convenient location with good connection via roads and public transport
- Living area approx. 53 m2 (NEN 2580);
- Building related outdoor 9 m2
- Minimum rental period 1 year;
- Rent: € 1.750,- per month, excluding gas, water, electricity, internet, and TV;
- We ask two-month rent as a deposit.
- Pets are not allowed;
- Parking through the permit system;
- Available immediately.

LOCATION
The location is perfect, near the Amstel, the Amstel Hotel, and Royal Theater Carré. With hotspots like Loetje, De Ysbreeker, and Bar Bukowski nearby, De Pijp and Oosterpark can also be found within walking distance. There are plenty of stores only a few steps away (Albert Heijn is 4 minutes walk). On the other side of the Amstel, you have, for example, Marqt and, of course, the Albert Cuypmarkt, on the Wibautstraat there is also a (large) Albert Heijn. The Utrechtsestraat, with its specialized shops, small cafes, and nice restaurants, is also within walking distance. The connection to the rest of the city is excellent: the tram and the Weesperplein metro stop are nearby. In less than 10 minutes you can reach Central Station by bike and Amstel Station in 5 minutes, but also the Rivierenbuurt and the city center are within reach. The A10 motorway can be reached within 10 minutes by car via the Wibautstraat.

ACCESSIBILITY AND PARKING
The apartment is very easily accessible by car from the A10 (S112). There is a tram stop nearby (tram line 3), bus line 285, and a metro station a 3-minute walking distance away. The Amstel station can be reached by bike in 5 minutes. Paid parking is from Monday until Saturday from 9 a.m. to 0 a.m., and there is a parking garage around the corner. You can also use the parking garage through the parking permit.

Note: Due to Corona measures, we plan the viewings with a maximum of 2 people (excluding the broker). We work with fixed time frames, so make sure you are on time!

“ We have composed this information with due care. On our part, however, no liability whatsoever is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All specified sizes are measured in accordance with NEN 2580 and are indicative. We advise you to call in an NVM / MVA Broker who will assist you with his expertise in the purchase process. If you do not wish to take professional counseling, you are legally competent enough to oversee all matters that are of interest. The General Consumer conditions of the NVM are applicable "
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-08-2020
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
53 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oosterparkbuurt

De Oosterparkbuurt maakt deel uit van de 19e-eeuwse gordel en heeft een belangrijke groenvoorziening: het Oosterpark. Het ruimtelijke patroon met lange van oost naar west lopende straten is onderbroken door pleinen die aantrekkelijk zijn ingericht. Langs de Wibautstraat staan grote gebouwen voor kantoren en voor voortgezet en hoger onderwijs. De laatste jaren hebben ook veel nieuwe horecavoorzieningen hier hun intrek genomen, zoals het Volkshotel in het voormalige Volkskrantgebouw en The Student Hotel aan de overkant. Verder is het OLVG-ziekenhuis en het Koninklijk Instituut voor de Tropen nog altijd sterk beeldbepalend.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder