Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Blasiusstraat 13 1 1091CJ Amsterdam, Swammerdambuurt

Bouwjaar
1954
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Heerlijk ruim en licht appartement van 52 m2 met royaal en rustig terras aan de achterzijde van 15 m2. De woning is gelegen in een fraai gemeentelijk monument welke in 2014 is voorzien van een nieuwe fundering. Het pand is gelegen op eigen grond.

Indeling:

Entree op de eerste verdieping. Ruime woonkamer aan de voorzijde, hal, separaat toilet, keurige badkamer met inloopdouche en wastafel. Aan de achterzijde bevinden zich de ruime slaapkamer en keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Beide vertrekken hebben toegang tot het heerlijke terras van 15 m2.

Omgeving:

De Blasiusstraat is een rustige zijstraat van de Weesperzijde, in de populaire Swammerdambuurt, nabij de Amstel. Vele leuke winkeltjes en hippe restaurants/cafe's zoals Lou Lou's, cafe Hesp en bakkerij Hartog liggen in de nabijheid, maar ook oude bekenden zoals de IJsbreker, het Amstel hotel, Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging "De Hoop" en Loetje zijn 'om de hoek'. Binnen enkele minuten bent u in De Pijp, op de Albert Cuyp of in het Sarphatipark. Tevens ligt het Oosterpark op loopafstand. De ligging is zeer gunstig ten opzichte van uitvalswegen (binnen paar minuten ben je op de Ring A10 of A2) en de mogelijkheden met betrekking tot het openbaar vervoer zijn perfect. Tram 3 stopt om de hoek en metrostation Wibautstraat is ook op loopafstaand, deze brengt je binnen 10 minuten naar CS, Amstel of Zuid.

Bijzonderheden:

* Woonoppervlak 51,6 m2 (NEN2580);
* Fundering vernieuwd in 2014;
* Gelegen op eigen grond;
* Terras aan de achterzijde van 15 m2;
* Tweede slaapkamer goed mogelijk (keuken verplaatsen naar woonkamer);
* Eventueel is het mogelijk om een deel van het terras te bebouwen zodat er meer woonmeters kunnen worden gerealiseerd. Tekeningen zijn hiervoor reeds gemaakt;
* Gemeentelijk monument;
* Gezonde en actieve VvE (MJOP aanwezig);
* Servicekosten € 110,- per maand;
* Voldoende parkeergelegenheid in de straat.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geďnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-06-18
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
52 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Weesperzijde

De Weesperzijdebuurt is een populaire buurt gelegen tussen de Weesperzijde en de Wibautstraat. Alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand. In de buurt zijn veel bekende cafés en restaurants waaronder De Ysbreeker, Loetje, Amstelhaven, Bar Lempicka en de nieuwe horecagelegenheden op de Wibautstraat. De verbinding met de stad is meer dan uitstekend. Op loopafstand is het metrostation Weesperzijde. Met de auto ben je binnen 5 minuten op A10.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder