Vorige | Volgende

Blasiusstraat 19 - 4 1091CK Amsterdam

Vraagprijs € 475.000 

Bouwjaar
1886
Woonoppervlakte
53 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

In het leukste stuk aan de Amstel en de Weesperzijde hebben wij een ideaal appartement voor je gevonden. Het appartement ligt op de bovenste etage, heeft een monumentale status en ligt daarnaast op EIGEN GROND! Binnenshuis ben je voorzien van een ruime woon/eetkamer, een open keuken, 1 slaapkamer en een moderne douche en wastafel. Buitenshuis ben je voorzien van twee balkons, een dakterras en heb je de mogelijkheid om een extra verdieping op het appartement te creëren.

Ben je enthousiast geworden? Kom dan snel binnenKIJCK.en aan de Blasiusstraat 19-4 in Amsterdam!

Indeling

Entree/hal
Via het ruime trappenhuis stap je de woning binnen, wij zullen de rondleiding starten in de woon/eetkamer.

Woonkamer en keuken
De ruime woonkamer is netjes afgewerkt met een eikenhouten parketvloer, stucwerk op de wanden/plafonds en is voorzien van twee inbouwkasten waardoor je voldoende ruimte hebt om jouw spulletjes op te bergen. De woonkamer heeft dubbele openslaande deuren naar het voorbalkon gesitueerd op het zuiden. De brede woonkamer biedt voldoende mogelijkheden om een gezellige zit-en eethoek te plaatsen. Aan de voorzijde zijn de kozijnen voorzien van dubbelglas en aan de achterzijde van de woon/eetkamer bevindt zich de open keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Wat ga jij bereiden?

Slaapkamer en badkamer
De slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft dankzij openslaande deuren toegang tot het balkon op het westen. De vloer is voorzien van hetzelfde eikenhouten parket als in de woon- en eetkamer. In de slaapkamer zijn een moderne douche en wastafel gesitueerd. Warm water en verwarming worden verkregen door een CV-combiketel van het merk Bosch. Het separate toilet bevindt zich in het midden van de woning.

Dakterras en omgeving
Vanaf het dakterras heb je prachtig uitzicht en kijk je ver over de stad. Er zijn geen direct aangrenzende buren met een dakterras. Op het dakterras is ruimte voor een loungehoek, een eethoek en een buitenkeuken met BBQ. De geschiedenis van de Swammerdambuurt begint al in de 13e eeuw. De Amstel stond in open verbinding met het IJ en aan de Weesperzijdestrook ontstond een kleine haven. De Amstel was belangrijk voor de aanvoer van vers drinkwater. Genieten dus in een charmante buurt op loopafstand van de PIJP en het verdere centrum.

Bijzonderheden:
Appartement circa 53 m2;
Dakterras 34 m2;
Levering maart 2023.

ENGLISH TRANSLATION

In the best part of the Amstel and Weesperzijde we have found an ideal apartment for you. The apartment is located on the top floor, has a monumental status and is also located on OWN GROUND! Indoors you will find a spacious living / dining room, an open kitchen, 1 bedroom and a modern shower and basin. Outside you have two balconies, a roof terrace and the possibility to create an extra floor on the apartment.

Are you excited? Then come and visit the Blasiusstraat 19-4 in Amsterdam!

Layout

Entrance / hallway
Through the spacious staircase you step into the house, we will start the tour in the living / dining room.

Living room and kitchen
The spacious living room is nicely finished with an oak parquet floor, stucco on the walls / ceilings and has two build-in closets so that you have enough space for storage. The living room has double French doors to the balcony situated on the south. The large living room offers the opportunity for a cozy sit and dining area. At the front the windows are double glazed and at the end of the living / dining room the open kitchen is situated which is equipped with various appliances. What are you going to prepare?

Bedroom and bathroom
The bedroom is located at the rear of the house and has access to the balcony facing west thanks to French doors. The floor has the same oak parquet as in the living and dining room. In the bedroom a modern shower and basin are located. Hot water and heating are obtained by a CV-combi boiler of the brand Bosch. The separate toilet is located in the middle of the house.

Roof terrace and surroundings
From the roof terrace you have beautiful views and a panoramic view over the city. There are no directly adjacent neighbors with a roof terrace. On the roof terrace there is room for a lounge area, a dining area and an outdoor kitchen with BBQ. The history of the Swammerdam neighborhood begins in the 13th century. The Amstel River was in open connection with the IJ river and a small harbor arose on the Weesperzijde strip. The Amstel was important for the supply of fresh drinking water. So come and enjoy a charming neighborhood within walking distance of the PIJP and the rest of the city center.

Details:
Apartment approx 53 m2;
Roof terrace 34 m2;
Delivery March 2023.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 98 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1886

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
53 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Weesperzijde

De Weesperzijdebuurt is een populaire buurt gelegen tussen de Weesperzijde en de Wibautstraat. Alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand. In de buurt zijn veel bekende cafés en restaurants waaronder De Ysbreeker, Loetje, Amstelhaven, Bar Lempicka en de nieuwe horecagelegenheden op de Wibautstraat. De verbinding met de stad is meer dan uitstekend. Op loopafstand is het metrostation Weesperzijde. Met de auto ben je binnen 5 minuten op A10.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder