Vorige | Volgende

Blasiusstraat 58 II 1091CV Amsterdam, Swammerdambuurt

Vraagprijs € 465.000 

Bouwjaar
1888
Woonoppervlakte
61 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Ruim appartement met groot balkon/terras op het zuiden!

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker”
English version below.

De woning (3 kamers en 61m2) is gelegen in een rustige straat tussen de Wibautstraat en de Amstel. Op loopafstand vind je genoeg leuke zaakjes als Cafe de Ysbreeker, Hesp en Bamboa maar ook restaurants zoals Rijssel zijn vlakbij. Voor ontspanning loop je naar de Weesperzijde het Oosterpark of het Martin Luther Kingpark. Boodschappen doe je in de Eerste Oosterparkstraat met onder andere een nieuwe grote Albert Heijn. Het Amstelstation en de metro op de Wibautstraat zijn om de hoek. Daarnaast ben je met enkele minuten autorijden op de ring A10 of de A2. Het centrum van Amsterdam bereik je binnen 5 fietsminuten!

INDELING:

Entree op de 2e verdieping; grote woonkamer met grote ramen en terras aan de zuidzijde; Open keuken met onder andere een koelkast, vriezer, vaatwasmachine en combi magnetron oven en wasmachine aansluiting. Het terras van 10 m2 ligt op het zuiden en er is genoeg ruimte voor een goede tafel zoals je op de foto kunt zien. Aan de voorzijde zijn de en-suite hoofdslaapkamer en de 2e kamer die gekoppeld is aan de hoofdslaapkamer. De moderne badkamer heeft een inloopdouche, wastafel, toilet en designradiator. Vrijwel de gehele woning is voorzien van een lichte laminaatvloer.

BIJZONDERHEDEN:

- Mooi statig pand;
- Grote woonkamer met open keuken
- Groot balkon/terras van 10m2 op het zuiden;
- Extra berging van 10m2 op zolder;
- Erfpacht afgekocht tot 15 mei 2055;
- Aanvraag is gedaan onder de gunstige vw 2019;
- Servicekosten € 120,55 per maand;
- Reserve VVE € 21.639 ,- in kas op 28-05-2020;

Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Spacious flat with large balcony/terrace facing south!

The house (3 rooms and 61m2) is located in a quiet street between the Wibautstraat and the Amstel. Within walking distance you'll find plenty of nice places like Cafe de Ysbreeker, Hesp and Bamboa but also restaurants like Rijssel are nearby. For relaxation, walk to the Weesperzijde, the Oosterpark or the Martin Luther Kingpark. The Eerste Oosterparkstraat is the place to go for groceries, and there is a large new Albert Heijn supermarket. The Amstel station and the metro on the Wibautstraat are just around the corner. In addition, you can be on the A10 ring road or the A2 motorway in a few minutes by car. It's only 5 minutes away by bike!

LAYOUT:

Entrance on the 2nd floor; large living room with large windows and terrace on the south side; Open kitchen with amongst others fridge, freezer, dishwasher, combi microwave oven and washing machine connection. The terrace of 10 m2 faces south and there is enough space for a good table as you can see on the picture. At the front are the en-suite master bedroom and the 2nd room that is connected to the master bedroom. The modern bathroom has a walk-in shower, washbasin, toilet and design radiator. Almost the entire house has a light laminate floor.

PARTICULARS:

- Beautiful stately building;
- Large living room with open kitchen
- Large balcony / terrace of 10m2 facing south;
- Extra storage room of 10m2 in the attic;
- Ground lease bought off till 15 May 2055;
- Application is made under the favourable conditions (2019);
- Service costs € 120,55 per month;
- VVE reserve € 21.639, - on 28-05-2020;

Delivery in consultation.

This information has been compiled with great care. However, we accept no liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surface areas are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1888

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
61 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Weesperzijde

De Weesperzijdebuurt is een populaire buurt gelegen tussen de Weesperzijde en de Wibautstraat. Alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand. In de buurt zijn veel bekende cafés en restaurants waaronder De Ysbreeker, Loetje, Amstelhaven, Bar Lempicka en de nieuwe horecagelegenheden op de Wibautstraat. De verbinding met de stad is meer dan uitstekend. Op loopafstand is het metrostation Weesperzijde. Met de auto ben je binnen 5 minuten op A10.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder