Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Blauwe Berg 19 C 1625NT Hoorn, Risdam-Zuid - Buurt 20 02

Huurprijs € 1.200 per maand

Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
74 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Huurappartementen (74 m2 GBO en buitenruimte 13,9 m2) op het Missiehuis - Hoorn!!

-Het gevraagde inkomen is 3x de huurprijs bruto.
-Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd, minimaal 1 jaar.
-Waarborgsom 2.400,-

Kom naar de plek waar de toewijding huisde. Beleef de liefde voor de omgeving en voel de passie van het project.

Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat een 10-tal appartementen verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping van Blok C van project het Missiehuis door uitsluitend De Stijl Makelaardij per heden verhuurd gaan worden.

Interesse?
Dan kunt u dit via de mail (info@destijl.nl) aangeven.
U verkrijgt dan allereerst een overzichtstekening, de huurprijslijst per bouwnummer/huisnummer alsmede een separate bijlage met woningplattegronden. Tevens het vogelvlucht overzicht welke verduidelijkt waar blok C op landgoed het Missiehuis is gesitueerd. En natuurlijk het inschrijfformulier.

U kunt het inschrijfformulier met de daarin gevraagde bescheiden, via het mailadres (info@destijl.nl) aan ons retourneren of u kunt deze ook per post toesturen of in de brievenbus deponeren op ons kantooradres - Breed 2, 1621 KB te Hoorn.

Op dit moment is de prognose dat de appartementen in week 27 worden opgeleverd door Heddes Bouw.

Daarna zal de Nijs nog zo'n maand benodigd hebben om de woning te voorzien van de inbouwkeuken, pvc vloer en saus klare muren, de prognose is dat de appartementen in week 32 gereed zullen zijn voor verhuur.
Op de begane grond bevinden zich ook de individuele bergingen. Parkeren geschiedt op de openbare parkeerplaatsen die op het landgoed worden gerealiseerd.

Alle appartementen worden standaard voorzien van keurig licht getint sanitair en betegeling, onderhoudsvrije saus klare wanden, een onderhoudsvrije pvc vloer, alsmede een inbouwkeuken met inbouw apparatuur.

Uiteraard is deze prognose onder voorbehoud van de ontwikkeling rondom het Corona Virus op de bouwplaats. Tot nu toe gaat het evengoed bijzonder voorspoedig.

Indien er meerdere geschikte kandidaten zijn voor een appartement, zal de toewijzing door de eigenaar/projectontwikkelaar worden gedaan worden op basis van geschiktheid.

Indien u nog vragen heeft, is ons kantoor uiteraard telefonisch bereikbaar op 0229-281900.

Heeft u vragen inzake het "verhuisschema" en hoe dit in te steken met uw eigen woning, dan helpen wij u daarbij ook graag.

Ons makelaarskantoor houdt daarbij alle richtlijnen van het RIVM in acht zodat al onze werkzaamheden van verkopen, verhuren, taxeren en transporteren bij de notaris, "als vanouds" succesvol doorgaan.

De Stijl, betrokkenheid als leidraad.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 56 p/m
Aanmeldingsdatum
08-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder