Vorige | Volgende

Blauwe Ring 86 1566MV Assendelft, Waterrijk

Bouwjaar
2002
Woonoppervlakte
146 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
100 m²

Omschrijving

In de prachtige wijk Waterrijk in Saendelft vindt u dit fraai afgewerkte herenhuis in Romeinse stijl van 146 m2 woonoppervlak. De woning is tot in de puntjes onderhouden en biedt ruimte aan 5 royale slaapkamers met een mogelijkheid voor een 6e kamer. De woning heeft een bijzondere lichtinval, in de woonkamer wordt dit geaccentueerd door een glazen blokkenwand. De aluminium schuifpui geeft toegang tot de tuin met karakteristieke steppingstones in zandkleur. Op de twee etages bevinden zich in totaal 4 slaapkamers. Ook de overloop op de tweede etage is eventueel als slaap of werkruimte in te delen. Een zeer fraai afgewerkte woning in het groene Saendelft!

De woning ligt centraal in de wijk in de ruimte en rondom groen. Het stedenbouwkundige plan van Saendelft kenmerkt zich door langgerekte, groene assen tussen de bouwblokken, de ‘groene dragers’. Hierdoor is overal in de wijk de horizon ‘aanwezig’. Op enkele plaatsen op zo’n ‘groene drager’ bevinden zich grote ovaalvormige ruimtes. De ovalen zijn telkens iets gedraaid ten opzichte van zo’n ‘groene drager’. Het Getijdenpark en het Westpark liggen op loopafstand. Sowieso kenmerkt de regio zich door de combinatie van water en natuur. Het is heerlijk wandelen, fietsen en varen. In de omgeving zijn diverse sportfaciliteiten. In de nabijheid bevinden zich het winkelcentrum Saendelft voor uw dagelijkse boodschappen en het NS-station. Via de snelwegen A8/A9/A10 op enkele minuten afstand bent u zo in Alkmaar, Amsterdam of Haarlem.
Maak snel een afspraak om deze heerlijk gelegen woning te bezichtigen.

INDELING
Begane grond:
Via de entree komt u in de hal waarin de meterkast, toilet en bergruimte. De woonkamer loopt door in de woonkeuken. De keuken heeft een rechte opstelling met een natuurstenen aanrechtblad. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, combinatie oven/magnetron, vaatwasser en koel- vriescombinatie in crème/houtkleur.

1e verdieping:
Via de trap komt u op de eerste verdieping met 3 ruime slaapkamers, de badkamer en separaat toilet. De badkamer heeft vloerverwarming, een ligbad (met jetstreams), een douche met wandpaneel en een dubbele wastafel. Een zwarte vloer en crème/zandbetegeling aan de muur geven het geheel een luxe uitstraling.

2e verdieping
Op deze verdieping komt eerst op een zeer ruime overloop die ook in te richten is als hobby- of werkkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft openslaande deuren met een Frans balkon en de wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger.

Highlights:
• Woonoppervlak 146 m2 en kaveloppervlak 100 m2, bouwjaar 2002.
• De begane grond is v.v. stenen vloertegels in crème/zand met vloerverwarming.
• De woning is volledig geïsoleerd.
• De tuin is op het zuiden gelegen. Hier bevindt zich een grote houten schuur van 8,5 m2.
• De woning is v.v. een zonnescherm en 2 metalen rolluiken (1e verdieping achter).
• Warmte terugwin installatie en stadsverwarming (woning is gasloos!).
• Oplevering in overleg.

De plattegrond is gemaakt o.b.v. van de NEN2580 meting. U kunt een (NVM-)makelaar inschakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Als u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid of onjuistheid, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-03-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
146 m²
Perceeloppervlakte
100 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Delft

Delft heeft een historische binnenstad. Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad. Delft en het Koninklijk Huis zijn al honderden jaren met elkaar verbonden. Het is de stad waar ‘Vader des Vaderlands’ Willem van Oranje in 1572 na zijn vlucht uit Breda kwam wonen en waar hij twaalf jaar later vermoord werd.

Ook de Gouden Eeuw was in Delft een bloeiperiode voor de economie, kunst en wetenschap. De stad had een belangrijk aandeel in de oprichting van de VOC in 1602 en was één van de zes steden waar een Kamer van de VOC gevestigd was. Het wereldberoemde Delfts Blauw ontstond in het 17 -eeuwse Delft én bekende Hollandse meesters als Johannes Vermeer, Pieter de Hooch en Carel Fabritius woonden of werkten er. Ook speelde Delft in de Gouden Eeuw een belangrijke rol in de wetenschap. Delftse wetenschappers als Hugo de Groot, Reinier de Graaf en Antoni van Leeuwenhoek worden nog steeds internationaal geroemd om werk.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder