Vorige | Volgende

Blauwvoetstraat 37 1061BM Amsterdam, Kolenkitbuurt Zuid

Bouwjaar
2009
Woonoppervlakte
117 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

**ENGLISH TEXT BELOW**
Prachtig modern drie-kamerappartement (woonoppervlakte 117 m²) gelegen op de tweede en derde verdieping (tevens de bovenste verdieping) van een goed onderhouden appartementencomplex. De woning beschikt onder andere over een riante woonkamer, een luxe open keuken, een zonnig balkon (7 m²) gesitueerd op het westen met uitzicht op de Erasmusgracht, twee goed bemeten slaapkamers en een ruime badkamer. De actieve vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd. In het souterrain is er nog de beschikking over eigen parkeerplaats en een berging. Kortom, een heerlijk turn-key appartement.

Spullen pakken en verhuizen? Dit is uw kans!

Omgeving:
‘LommerRijk’ is gelegen tussen vijf parken Rembrandtpark, Erasmuspark, Gerbrandypark, Westerpark en de Sloterplas. De woning staat in stadsdeel West vlakbij het vernieuwde Bos en Lommerplein, het levendig hart van dit stadsdeel en op slechts vijftien minuten fietsen van het centrum van Amsterdam. Hier vindt u een keur aan winkels, markt en allerlei voorzieningen zoals het Dienstencentrum, de Openbare Bibliotheek en het stadsdeelkantoor. In de omgeving van LommerRijk bevinden zich diverse scholen en sportvoorzieningen. Deze locatie aan de Ringspoordijk is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en per auto, met een goede aansluiting naar de binnenstad. Via de Erasmusgracht (voor de deur dus) kun je met een eigen bootje de binnenstad in varen.

Indeling:
Begane grond:
Entree; trappenhuis; liften.

Derde verdieping:
Entree; hal; separaat toilet met fontein; riante woonkamer met toegang tot het balkon; zonnig balkon gelegen op het westen met uitzicht over de Erasmusgracht; luxe open keuken voorzie n van diverse inbouwapparatuur.

Tweede verdieping:
Overloop; slaapkamer aan de voorzijde; wasruimte; moderne badkamer met bad, douche en wastafel; separaat tweede toilet met fontein; riante master bedroom gelegen aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2009
- Zonnig balkon met middag en avondzon
- Woonoppervlakte 117 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Eigen parkeerplaats in de onderbouw
- Individuele (fietsen-)berging in de onderbouw
- Complex beschikt over een lift
- Stadsverwarming
- Woning voor het grootste gedeelte voorzien van vloerverwarming
- Actieve en professionele vereniging van eigenaren
- Servicekosten € 179,76 per maand
- Erfpachtcanon vooruitbetaald tot en met 15 maart 2059
- Bezichtigen ook digitaal mogelijk
- Notariskeuze koper (mits, in Amsterdam)
- Oplevering in overleg

ENGLISH:

Beautiful, modern two-bedroom apartment (surface area 117 m²), situated on the second and third floor (also the top floor) of a well maintained apartment building. The apartment comprises, among other things, a spacious living room, a luxurious open-plan kitchen, a sunny balcony (7 m²) facing west, overlooking the Erasmusgracht canal, two spacious bedrooms and a good-size bathroom. The active homeowners association is managed actively and professionally. In addition, there are a parking space and storage room situated in the basement. In summary, a delightful, turnkey apartment.
Gather your things and move in? This is your chance!

Local area:
‘’LommerRijk’ is situated in between five parks; Rembrandpark, Erasmuspark, Gerbrandypark, Westerpark and the Sloterplas. The apartment is located in city district West, near the recently renovated Bos en Lommerplein square, the vibrant heart of this city district and only a fifteen minute bike ride from Amsterdam city centre. Here, you’ll find a wide selection of shops, market and various amenities, like the Service centre, the Public Library and the city district office. In the vicinity of LommerRijk, there are many schools and sports clubs and facilities. This location on the Ringspoordijk offers excellent accessibility by public transport and by car, with good connections to the inner city. With your own boat, you could sail right into city centre straight from the Erasmusgracht (so, right outside your front door).
Layout:
Ground floor:
Entrance, stairwell, lifts.

Third floor:
Entrance; hallways; separate toilet with tap; spacious living room with access to the balcony; sunny balcony facing west, overlooking the Erasmusgracht; luxurious open plan kitchen fitted with various built-in appliances.

Second floor:
Landing; bedroom to the front; laundry room; modern bathroom with bath, shower and sink; separate second toilet with tap; spacious master bedroom situated to the rear.

Special features:
- Year of construction 2009
- Sunny balcony with sun in the afternoon and evening
- Living area 117 m² (NEN 2580 measuring report available)
- Private parking space in the basement
- Private (bicycle) storage in the basement
- Building has a lift
- District heating
- Underfloor heating fitted in most of the apartment
- Active and professional Homeowners Association
- Service charges €179.76 per month
- Leasehold paid through to 15 March 2059
- Digital viewings also available
- Buyer’s choice of notary public (must be in Amsterdam)
- Completion in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-04-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
117 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder