Vorige | Volgende

Blijdschapstraat 7 1566DL Assendelft, Centrum

Vraagprijs € 239.000 

Bouwjaar
1953
Woonoppervlakte
78 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
106 m²

Omschrijving

Aan de rand van het centrum van Assendelft ligt deze eengezinswoning. Voor de klusser onder u een unieke kans om de woning naar eigen smaak af te werken.

Indeling:
Begane grond: Hal, toilet en trapopgang, doorzonwoonkamer. Dichte keuken met standaard keukenblok. Toegang naar de achtertuin. U vindt hier nog een ruime berging.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, geheel betegelde badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- woonoppervlak circa 78 m
- inhoud circa 270 m
- groot circa 106 m2, zo groot als na kadastrale uitmeting zal blijken;
- de kosten voor de kadastrale uitmeting zijn voor rekening van de koper;
- bouwjaar omstreeks 1955;
- eigenaar geen bewoner;
- zelfbewoningsplicht;
- projectnotaris.
- aanvaarding kan snel.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²
Perceeloppervlakte
106 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Delft

Delft heeft een historische binnenstad. Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad. Delft en het Koninklijk Huis zijn al honderden jaren met elkaar verbonden. Het is de stad waar ‘Vader des Vaderlands’ Willem van Oranje in 1572 na zijn vlucht uit Breda kwam wonen en waar hij twaalf jaar later vermoord werd.

Ook de Gouden Eeuw was in Delft een bloeiperiode voor de economie, kunst en wetenschap. De stad had een belangrijk aandeel in de oprichting van de VOC in 1602 en was één van de zes steden waar een Kamer van de VOC gevestigd was. Het wereldberoemde Delfts Blauw ontstond in het 17 -eeuwse Delft én bekende Hollandse meesters als Johannes Vermeer, Pieter de Hooch en Carel Fabritius woonden of werkten er. Ook speelde Delft in de Gouden Eeuw een belangrijke rol in de wetenschap. Delftse wetenschappers als Hugo de Groot, Reinier de Graaf en Antoni van Leeuwenhoek worden nog steeds internationaal geroemd om werk.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder