Vorige | Volgende

Bloedstraat 17 - C 1012BS Amsterdam, Burgwallen Oost

Huurprijs € 1.600 per maand

Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
41 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

NEW || CENTER OF AMSTERDAM || 1 BEDROOM || FURNISHED || AVAILABLE FROM JUNE 1st

Looking for a unique apartment in the center of Amsterdam?

LAY OUT
Through the communal entrance you reach the apartment located on the second floor. The entrance of the apartment give syou access to all the areas. The living room is very bright because of the large windows. The windows can all be opened. The modern kitchen is especially designed for this apartment. It has all the equipment a kitchen needs, such as a dishwasher, oven, SMEG fridge with small freezer, and 4 hub gas stove. In the hallway there is a small storage and a seperate door with washer and dryer. The bedroom is located at the back side of the apartment and has a queen size bed, wardrobe and a very nice terrace in the middle of the Nieuwmarkt area!

On the ground floor there is a private storage to put your bike or to use as storage.

LOCATION
This charming apartment is situated in a quiet street in the middle of the Nieuwmarkt area! This area is very popular because of its restaurants, shops and nice streets. Close to the apartment there is a market which is nice to visit. One of the best shopping streets of Amsterdam, the Haarlemmerdijk, can be reached by walking distance. Close to highway A10 an walking distance to Amsterdam Central Station. Very good access to public transport.

HIGHLIGHTS
rental price €1.600,- excluding utilities
1 month deposit
fully furnished 
expats only
available from June 1st, 2020

Interested in a viewing? Please contact our office!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
41 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Burgwallen-Oude Zijde

Het postcodegebied 1012 omvat het alleroudste deel van Amsterdam. Het ligt tussen de Singel in het westen, Geldersekade en Kloveniersburgwal in het oosten, de Prins Hendrikkade in het noorden en de Amstel in het zuiden. Het is een levendig gebied. De Wallen zijn internationaal bekend en populair bij toeristen. Met het project 1012 gaat de gemeente Amsterdam actief criminaliteit en verloedering tegen in dit hart van de stad. Samen met bewoners, ondernemers en investeerders versterkt de gemeente het unieke karakter van dit gebied én zijn economische waarde.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder