Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bloedstraat 22 1 1012BS Amsterdam, Burgwallen Oost

Huurprijs € 1.740 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
51 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

--ENGLISH TRANSLATION BELOW--

Compleet gerenoveerd 2 kamer appartement met terras midden in het Centrum!

Indeling;
Gemeenschappelijke entree, trap naar de eerste etage, entree, hal met wasruimte en meterkast. Woonkamer gelegen aan de voorzijde. Dichte moderne keuken v.v. inbouwapparatuur; combi oven/ magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat met luxe wasemkap. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en geeft middels dubbele deuren toegang tot het terras. Moderne badkamer v.v. ligbad met douche, zwevend toilet, wastafelmeubel en designradiator.

Omgeving;
In de rustige Bloedstraat nabij de geliefde Nieuwmarkt vindt u dit fijne appartement. De Nieuwmarktbuurt beschikt over alle benodigde faciliteiten zoals een groot aanbod aan leuke kroegjes en restaurantjes. Tevens is er een mooi aanbod aan diverse winkels waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Op de Nieuwmarkt is er verder een dagelijkse vers markt. Het metrostation Nieuwmarkt en het station Centraal liggen tevens op korte afstand lopen. Kortom, een ideale locatie!

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen. Indexatie: jaarlijks CPI+5.

Hieronder belangrijke informatie betreft het huren via Hoen Vastgoedbeheer B.V., neem dit goed door;
Om in aanmerking te kunnen komen voor het huren van een appartement dient u te voldoen aan financiŽle eisen;
- Inkomenseis van minimaal 3 keer de maandhuur als bruto maand inkomen (dit mag het gezamenlijke inkomen zijn)
- Voor ingang van de huurovereenkomst dient de eerste betaling voldaan te zijn (eerste maand huur en waarborgsom

Voorwaarden huurovereenkomst
- Waarborgsom staat vast op een minimaal van 2 maanden kale huur
- Kosten voor de nutsbedrijven komen op naam van der huurder, de hoogte van de kosten zijn afhankelijk van uw eigen gebruik.

Interesse?
Bij interesse ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk na de bezichtiging de volgende documenten:
- Kopie ID huurder(s)
- Werkgeversverklaring (deze kunt u opvragen bij u werkgever)
- Drie recente loonstroken
- Kopie bankafschrift waarop het salaris zichtbaar is
- Verhuurdersverklaring
- Uitdraai GBA
- Uw huidige adres en contact gegevens.
Bij een eigen onderneming ontvangen wij graag aanvullend:
- Uittreksel van KvK
- Inkomen aantoonbaar met de inkomensverklaring van de belastingdienst (IB aangifte 2016 + 2017)
- Accountantsverklaring (of inkomensverklaring van de belastingdienst)
- Kopie bankafschrift waarop het inkomen gestort wordt.
- Uw huidige adres en contact gegevens

Tip: verzamel de benodigde documenten alvast.

Wilt u bezichtigen?
Bel met onze verhuur afdeling voor een afspraak op 020 305 44 78 of stuur een mail naar verhuur@hoen.nl

__________________________________________________________________________________

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Completely renovated 1 bedroom apartment with roof terrace in the heart of the City Centre!

Lay out;
Common entrance, stairs to the first floor, entrance, hall with laundry room and meter cupboard. Living room located at the front. Modern kitchen with built-in appliances; combi oven/ microwave, fridge with freezer compartment, dishwasher, 4-burner gas hob with luxurious hood. The bedroom is located at the rear and gives access to the terrace through double doors. Modern bathroom with bath with shower, toilet, washbasin and design radiator.

Surroundings;
You will find this fine apartment in the quiet Bloedstraat near the popular Nieuwmarkt. The Nieuwmarktbuurt has all the necessary facilities such as a large selection of nice pubs and restaurants. There is also a nice selection of shops where you can go for the daily groceries. On the Nieuwmarkt there is also a daily fresh market. The Nieuwmarkt metro station and Central station are also within a short distance. In short, an ideal location!

Rent is excl. g/w/e, tv/int and local taxes. Indexation: yearly CPI+5.

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All sizes and dimensions are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-06-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
51 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Burgwallen-Oude Zijde

Het postcodegebied 1012 omvat het alleroudste deel van Amsterdam. Het ligt tussen de Singel in het westen, Geldersekade en Kloveniersburgwal in het oosten, de Prins Hendrikkade in het noorden en de Amstel in het zuiden. Het is een levendig gebied. De Wallen zijn internationaal bekend en populair bij toeristen. Met het project 1012 gaat de gemeente Amsterdam actief criminaliteit en verloedering tegen in dit hart van de stad. Samen met bewoners, ondernemers en investeerders versterkt de gemeente het unieke karakter van dit gebied ťn zijn economische waarde.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder