Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bloemendaalseweg 166 1A 2051GK Overveen, Overveen

Koopsom € 1.095.000 

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
148 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

START BOUW NOVEMBER 2020 !!!

Aan de Bloemendaalseweg 166 is project Kweekduin in ontwikkeling. Het project bestaat uit twee nieuwe villa’s met in totaal 13 luxe appartementen. Het klassieke ontwerp van beide villa’s past goed in de omgeving. Het project ligt midden in de villawijk Kweekduin die eind 19de eeuw werd gebouwd.

Elk appartement beschikt over een ruim eigen terras of balkon gelegen op het zuiden en /of zuidwesten. Onder de witte villa en op het buitenterrein wordt parkeerruimte gecreëerd. Aan de voorzijde blijft de open ruimte met grasveld en boom behouden. Dat biedt de toekomstige bewoners privacy en een uitzicht op de gezamenlijke “groene” tuin. Kenmerkend is het glooiende groene voorterrein, waarin het hoogteverschil richting de jonge duinen voelbaar is.

De Witte villa:

Voor het ontwerp van deze villa is onder andere het gemeentehuis van Bloemendaal als referentie genomen. Een neoclassicistisch gebouw met plat dak, licht pleisterwerk en verticale lijnen in de gevel die het voorname karakter benadrukken. In de witte villa worden 8 appartementen gerealiseerd.
De appartementen zijn verdeeld over drie bouwlagen en in het souterrain is de parkeerkelder gelegen ten behoeve van alle appartementen op het terrein. Elk appartement beschikt over een eigen ruime berging. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 121 m2 en 205 m2.

Appartement 1A:

Gelegen links in het gebouw op de begane grond met uitzicht op de groene en glooiende binnentuin. Het appartement herbergt 148 m2 woonoppervlakte met onder andere twee slaapkamer, één luxe uitgeruste badkamer, open keuken met spoeleiland en heeft een royale buitenruimte gericht op het zuiden.

Voor meer informatie, zoals de plattegrond, technische omschrijving en kleur- en materiaalstaat gaat u naar kweekduin.nl

Specificaties:

* Woonoppervlakte van ca. 148 m2
* Royale buitenruimte gericht op het zuiden
* Twee ruime slaapkamers
* Één badkamer voorzien van modern sanitair en tegels
* Luxe keuken met spoeleiland
* Volledig geïsoleerd
* Inpandige- en buitenparkeerplaats gereserveerd
* Externe berging in het souterrain van de villa
* Lift aanwezig vanaf het souterrain tot aan elke verdieping binnen de villa
* Geheel voorzien van een laag temperatuurvloerverwarming
* Koopsom inclusief luxe badkamer, toilet en keuken
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
148 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Overveen

Overveen is een dorp in de gemeente Bloemendaal, ten westen van de stad Haarlem. Overveen heette oorspronkelijk Tetterode. Vroeger waren er in Overveen veel blekerijen en brouwerijen vanwege het schone duinwater. Deze waren voor een groot deel in handen van de familie Gehrels. Veel straatnamen in het dorp herinneren hier nog aan. Ook is er een buurt genaamd 'Blekersveld'. De duinen en het strand zijn heel dichtbij en zeer uitnodigend om lekker te sporten en te relaxen. Haarlem ligt om de hoek (op 5 min fietsen) en is een prachtige, gezellige stad, vol mooie winkels, cafeetjes en restaurants.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder