Vorige | Volgende

Bloemendaalseweg 166 2E 2051GK Overveen, Overveen

Koopsom € 1.850.000 

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
257 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

START NOVEMBER 2020 !!!

Aan de Bloemendaalseweg 166 is project Kweekduin in ontwikkeling. Het project bestaat uit twee nieuwe villa’s met in totaal 13 luxe appartementen. Het klassieke ontwerp van beide villa’s past goed in de omgeving. Het project ligt midden in de villawijk Kweekduin die eind 19de eeuw werd gebouwd.

Elk appartement beschikt over een ruim eigen terras of balkon gelegen op het zuiden en /of zuidwesten. Onder de witte villa en op het buitenterrein wordt parkeerruimte gecreëerd. Aan de voorzijde blijft de open ruimte met grasveld en boom behouden. Dat biedt de toekomstige bewoners privacy en een uitzicht op de gezamenlijke “groene” tuin. Kenmerkend is het glooiende groene voorterrein, waarin het hoogteverschil richting de jonge duinen voelbaar is.

De Rode Villa:

Het referentiebeeld voor het ontwerp van deze villa is de markante villa Dymphna op de Bloemendaalseweg. Rode baksteen, witte kozijnen, een klassieke kroonlijst en met leien gedekte daken geven een Engelse cottage look. In deze markante villa worden 5 appartementen gerealiseerd. De villa is verdeeld over 4 bouwlagen. Twee woningen bevinden zich op de begane grond en deels in het souterrain. Op de 1e verdieping worden tevens twee woningen gerealiseerd en de 2e verdieping wordt één 1 groot penthouse gerealiseerd. Alle appartementen beschikken in het souterrain over een eigen berging. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 117 m2 tot 257 m2 van het penthouse.

Appartement 2E:

Het waanzinnige penthouse in de rode villa met een lift die uitkomt op u geheel eigen verdieping. Het penthouse herbergt 257 m2 woonoppervlakte met drie slaapkamer, twee luxe uitgeruste badkamers, open keuken, ruime living en heeft twee royale buitenruimtes met uitzicht op de groene en glooiende binnentuin gericht op het zuidwesten.

Voor meer informatie, zoals de plattegrond, technische omschrijving en kleur- en materiaalstaat gaat u naar kweekduin.nl

Specificaties:

* Woonoppervlakte van ca. 257 m2
* Twee royale buitenruimtes gericht op het zuidwesten
* Drie ruime slaapkamers
* Twee badkamers voorzien van modern sanitair en tegels
* Luxe keuken met inbouwapparatuur
* Ruime stelpost voor keuken opgenomen
* Volledig geïsoleerd
* Inpandige- en buitenparkeerplaats gereserveerd
* Eigen berging in het penthouse en in het souterrain van de villa
* Lift aanwezig vanaf het souterrain tot aan u geheel eigen verdieping
* Geheel voorzien van een laag temperatuurvloerverwarming
* Koopsom inclusief luxe badkamer, toilet en keuken
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
257 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Overveen

Overveen is een dorp in de gemeente Bloemendaal, ten westen van de stad Haarlem. Overveen heette oorspronkelijk Tetterode. Vroeger waren er in Overveen veel blekerijen en brouwerijen vanwege het schone duinwater. Deze waren voor een groot deel in handen van de familie Gehrels. Veel straatnamen in het dorp herinneren hier nog aan. Ook is er een buurt genaamd 'Blekersveld'. De duinen en het strand zijn heel dichtbij en zeer uitnodigend om lekker te sporten en te relaxen. Haarlem ligt om de hoek (op 5 min fietsen) en is een prachtige, gezellige stad, vol mooie winkels, cafeetjes en restaurants.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder