Vorige | Volgende

Bloemendaalseweg 169 2061CJ Bloemendaal, Bloemendaal

Huurprijs € 70.000 per jaar

Omschrijving

Op zicht locatie gelegen en op fietsafstand van zowel Station Bloemendaal, Station Overveen en Station van Haarlem een meer dan prachtige plek om te werken.

Villa "Vrede-oord" is een schitterend provinciaal monument uit 1906 op de hoek van de Bloemendaalseweg en de Busken Huetlaan. De naam verwijst naar een pand dat eerder op deze locatie heeft gestaan en “buitenhuis Vrede-oord” heette. De woning is in 1965 omgebouwd tot kantoorruimte waarbij de verdieping en zolder in gebruik bleven als woonruimte.

Thans is het object nog steeds in gebruik als kantoorgebouw, met diverse stijlvolle werkkamers met authentieke details verdeeld over meerdere etages. Tevens is er een aantal parkeerplaatsen op eigen terrein.

Uiterst representatief voor bedrijven die identiteit willen uitstralen in een inspirerende en groene omgeving.

Indeling:
Begane grond, entree, prachtige representatieve hal met toegang naar diverse kantoorkamers, kitchenette.

1e verdieping:
Hal, kantoorruimtes (5 kamers), pantry.

2e verdieping:
Zolderverdieping/archief.

Bestemming:
Kantoor.

Bereikbaarheid:
Openbaar vervoer: De locatie is zeer goed bereikbaar, zowel het busstation als het NS station Bloemendaal en Overveen zijn op enkele minuten fietsen, ook NS station Haarlem ligt in de buurt en zijn er bus aansluitingen naar Uithoorn, IJmuiden, Beverwijk, Zandvoort, Amsterdam en Schiphol en trein aansluitingen naar Zandvoort, Alkmaar, Den Haag en Amsterdam.
Auto: gelegen op 10 km van afrit N200/A9, parkeren kan op eigen terrein.

Totale V.V.O. ca 395 m² en ca 8 parkeerplaatsen.

Huurperiode:
5+5 jaar, een afwijkende termijn is in overleg bespreekbaar. De opzegtermijn is 6 maanden.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ten bedrage van drie maanden huur.

Indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het meest recente ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Aangevuld met enkele bijzondere bepalingen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-06-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Bloemendaal

Bloemendaal vind je op steenworp afstand van Amsterdam en is een pareltje aan de kust. Bloemendaal is een gemeente en plaats in de provincie Noord-Holland. De gemeente zelf bestaat uit de dorpen Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang. Het is de één na beste gemeente van Nederland om te wonen. Bloemendaal is populair bij zonaanbidders en iedereen die zin heeft in een ontspannen dagje aan het strand. Tijdens de zomermaanden worden mensen uit het hele land aangetrokken door de strandtenten, restaurants en winkels aan het strand van Bloemendaal aan Zee. Wat is er heerlijker dan overdag pootjebaden in zee en ’s avonds, als de zon ondergaat, rechtstreeks de dansvloer op gaan?

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder