Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bloemgracht 110 A 1015TN Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Huurprijs € 1.950 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Unique furnished apartment on the Bloemgracht!

Lovely top floor apartment in the popular Jordaan. Located on one of the nicest canals, the Bloemgracht. Close to the Westermarkt and the Prinsengracht it has everything to offer that the Jordaan is so famous for. Lovely small canals and interesting shops that you will not find on the main shopping streets. Character and style are what make this area so popular.

Lay-out:

Entrance, stairs to the 2nd floor. Hall way, at the back of the building is the dining room and semi open kitchen. Guest toilet as well. At the front the living room with view over the Bloemgracht. Top floor has 2 large bedrooms. The master bedroom has the en suite bathroom with shower and toilet. There is a separate laundry room and lots of cupboard space.
The old style of this building gives it a very comfortable and warm feel. The authentic stairs will lead you from floor to floor.

This apartment is really worth a visit!

Features;

- Furnished
- Two bedrooms
- Location

This information has been compiled by us with the necessary care. No liability is accepted for any incompleteness, incorrectness or otherwise, or consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative.
Published measurements are not NEN measured
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-10-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder