Vorige | Volgende

Bloemgracht 129 A3 * 1016KL Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
184 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Contemporary and luxury apartment spanning ca. 184 sqm with an elevator. Situated in the rear annex of a monumental historic warehouse on beautiful Bloemgracht at the heart of popular Jordaan district.
This single-level property has an exceptional look and feel, with beam ceilings, stunning windows and a fireplace.

Layout:
Communal lobby with a stairwell and elevator opening to the apartment. Entrance on the third floor to the hall with the elevator, guest restroom, coat area and storage space with the central heating unit and fittings for the laundry machine.

Expansive 120 sqm living area with the original beamed ceiling and a fireplace. The luxury open-plan kitchen with an island and breakfast bar is fitted with luxury Siemens appliances.

The master bedroom has a connecting walk-in closet and an elegant bathroom with a bathtub, shower, double vanity and toilet. The second bedroom has a private bathroom with a shower, sink and toilet.

The apartment includes a storage unit off the hall.

The entire apartment is fitted with oak flooring.

Location
Situated at the heart of Jordaan district, on a quiet side canal nearby Westermarkt, Negen Straatjes and Noordermarkt.
Bloemgracht is a tranquil haven. The area is home to countless bustling cafes, restaurants and bars, fabulous fashion boutiques, multiple gyms and fitness centers and several delis. The apartment offers excellent connectivity by public transportation. Within walking distance of Central Station, tram stops on Marnixstraat and Rozengracht and easy access to various main highways (A 10 beltway and A 2).

- Available:
- Rental price: €3.500,-- per month excl. utilities;
- Deposit: 2 months' rent;
- CPI with a min. of 2 %;
- Furnished;
- No students;
- Max. 2 professional sharers.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-04-2020
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
184 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder