Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bloemgracht 129 A3 1016KL Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Vraagprijs € 1.400.000 

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
184 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Modern en smaakvol appartement met lift

*

Videoviewing!

Nu ook Video Viewing! Persoonlijke Rondleiding via Skype of FaceTime op afspraak.
Exclusief video rondleiding met persoonlijk contact met de makelaar. Bel ons kantoor tbv een afspraak.

Uiteraard zijn normale bezichtigingen ook mogelijk, waarbij wij de richtlijnen van het RIVM in acht nemen

*English text below*

Modern en luxe appartement van ca. 184 m met lift. Gelegen in het achterhuis van een monumentaal pakhuis aan de mooie Bloemgracht middenin de geliefde Jordaan. De woning is geheel gelijkvloers en heeft veel sfeer door het balkenplafond, fraaie ramen en open haard.

Indeling:
Gemeenschappelijke hal met trappenhuis en lift tot in het appartement. Entree op derde verdieping in hal met lift, gastentoilet, garderobe en bergruimte met cv en wasmachine aansluiting.

Riante living van ruim 120 m met een origineel balkenplafond en open haard. De luxe open keuken met eiland en bar heeft een luxe inbouw apparatuur van Siemens.

De masterbedroom heeft ensuite een walk- in closet en een smaakvolle badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. De tweede slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de gang is een aparte berging.

Door de gehele woning ligt een eiken houten vloer.

Gelegen op eigen grond.

Ligging:
Gelegen in het hart van de Jordaan, aan een rustige zijgracht, nabij de Westermarkt, Negen Straatjes en de Noordermarkt. Bloemgracht is een oase van rust. In de omgeving zijn veel gezellige horeca gelegenheden, fraaie modewinkels, meerdere sportscholen en diverse delicatesse zaken. Het appartement is goed bereikbaar middels het openbaar vervoer. Op loopafstand van het Centraal Station, tramhaltes op de Marnixstraat en Rozengracht en diverse uitvalswegen (A 10 en A 2).

Bijzonderheden:
Gebruiksoppervlakte wonen ca. 184 m
Geheel gelijkvloers
Gerenoveerd in 2017
Lift
Rijksmonument
Fraai balken plafond
Stalen deuren
Open haard.
Berging van ca. 4 m

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Contemporary and elegant apartment with an elevator

Videoviewing!

Now we also have Video Viewing! Personal Tour via Skype or FaceTime by appointment!
Exclusive video tour with personal contact with the broker. Call our office for an appointment!

*

Contemporary and luxury apartment spanning ca. 184 sqm with an elevator. Situated in the rear annex of a monumental historic warehouse on beautiful Bloemgracht at the heart of popular Jordaan district.
This single-level property has an exceptional look and feel, with beam ceilings, stunning windows and a fireplace.

Layout:
Communal lobby with a stairwell and elevator opening to the apartment. Entrance on the third floor to the hall with the elevator, guest restroom, coat area and storage space with the central heating unit and fittings for the laundry machine.

Expansive 120 sqm living area with the original beamed ceiling and a fireplace. The luxury open-plan kitchen with an island and breakfast bar is fitted with luxury Siemens appliances.

The master bedroom has a connecting walk-in closet and an elegant bathroom with a bathtub, shower, double vanity and toilet. The second bedroom has a private bathroom with a shower, sink and toilet.

The apartment includes a storage unit off the hall.

The entire apartment is fitted with oak flooring.

Freehold property.

Situated at the heart of Jordaan district, on a quiet side canal nearby Westermarkt, Negen Straatjes and Noordermarkt.
Bloemgracht is a tranquil haven. The area is home to countless bustling cafes, restaurants and bars, fabulous fashion boutiques, multiple gyms and fitness centers and several delis. The apartment offers excellent connectivity by public transportation. Within walking distance of Central Station, tram stops on Marnixstraat and Rozengracht and easy access to various main highways (A 10 beltway and A 2).

Specifications
Usable residential floor area ca. 184 sqm
Single level
Renovated in 2017
Elevator
Listed national heritage building (Rijksmonument)
Beautiful beamed ceiling
Steel doors
Fireplace
Storage unit of ca. 4 sqm

The Measurement Code is based on NEN2580 standards. The Measurement Code is intended to ensure a more universal survey method for indicating total net internal area (usable floor area). The Measurement Code cannot fully preclude discrepancies between individual surveys, due to e.g. differences regarding interpretation, rounding and restrictions to conducting measurement surveys.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
184 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is n van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder