Vorige | Volgende

Bloemgracht 191 F 1016KP Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Huurprijs € 1.950 per maand

Bouwjaar
1800
Woonoppervlakte
79 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

We offer several apartments in a newly renovated Monumental building located on the Bloemgracht, a side canal of the Prinsengracht in the middle of the Jordaan area in the city centre of Amsterdam. The Bloemgracht is one of the nicest canals in the Jordaan.The quiet one-way street stretches from the Lijnbaansgracht till the Prinsengracht and lies between the Rozengracht and the Westerstraat.
The Westermarkt, the Lindengracht, the Noordermarkt, the 9-streets, the Dam square and many shop, cosy cafes and restaurants it all can be reached within walking distance. Part from that also the numerous shops, bars and restaurants in Oud-West are not far away. For a walk in the park you find the Westerpark and the Vondelpark in the direct neighbourhood. Public transport a just around the corner on the Marnixstraat and the Central Station is just 10 minutes cycling.

The monumental building has been completely renovated while retaining original details. A bicycle shed has been realized at the entrance and the building has an elevator.
Each apartment has a different layout

Lay out;

By stairs or elevator to the 1st floor.

Entrance of the apartment at the back.

Lay out, hall way. The living room with new kitchen which is fully equipped. The stairs to 2nd floor with 2 bedrooms at the backside. The bathroom with walk-in shower, toilet and sink in the middle.

Features;

- 2 bedrooms
- Newly renovated
- Bike storage


Published measurements are not NEN measured
This information has been compiled by us with the necessary care. No liability is accepted for any incompleteness, incorrectness or otherwise, or consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1800

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
79 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder