Vorige | Volgende

Bloemgracht 193 - hs 1016KP Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Vraagprijs € 1.150.000 

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
115 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

FLOWER RESIDENCES

**See English translation below**

Een unieke kans! Vijf zeer hoogwaardig gerenoveerde en luxe afgewerkte state-of-the-art appartementen gelegen aan een van de mooiste en leukste grachten van de Amsterdamse Jordaan, de Bloemgracht, met fenomenaal vrij uitzicht op het water van de Bloemgracht en de Lijnbaansgracht. De kernwoorden van deze zeer hoogwaardig gerenoveerde appartementen zijn: uniek, spectaculair en comfort. De appartementen stralen een gevoel van luxe en warmte uit en zijn tot in de fijnste details en met de mooiste hoogwaardige materialen afgewerkt naar een design van Interior Studio van Maanen en ontwikkeld door Doorschodt Onroerend Goed.

Het prachtige 17e eeuwse pand is gelegen op eigen grond aan de Bloemgracht in de bruisende Amsterdamse Jordaan. De Bloemgracht is een van de mooiste en beroemdste grachten van Amsterdam. Deze gracht verbindt de Prinsengracht met de Lijnbaansgracht en loop tussen en evenwijdig aan de Nieuwe Leliestraat en de Bloemstraat in het bruisende stadsdeel Amsterdam-Centrum. De gracht is vernoemd naar het Bolwerk de Bloem, later Rijkeroord genoemd, een Stellingmolen die daar stond vanaf 1614 die in 1878 is verplaatst naar de Haarlemmerweg.

De Bloemgracht is een rustige gracht middenin het levendige centrum van Amsterdam. Vele ververijen waren gevestigd op de Bloemgracht, zelfs Rembrandt van Rijn had hier zijn atelier, een van de meest karakteristieke grachten van Amsterdam dus. De Bloemgracht is onderdeel van de Jordaan. Deze buurt staat bekend om haar ontspannen sfeer met leuke bewoners. De Elandsgracht, Westerstraat, Haarlemmerdijk en de Negen-Straatjes zijn op loopafstand te bereiken. In de nabije omgeving zijn veel kwaliteitszaken, boetiekjes, supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, goede restaurants en hippe koffiezaken, evenals de bekende Zaterdagmarkt en de Biologische markt. Het prachtige pand is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met slechts enkele minuten bereikt u de Ring A10.

Bloemgracht 193-hs
Het schitterende benedenhuis van ca. 115 m² met ca. 15 m² tuin heeft een eigen entree via statige trap op de bel-etage. Nette hal met garderobe. De luxe uitstraling van het appartement voelt u meteen bij binnenkomst. Het gehele appartement is voorzien van gladgestuukte wanden, luxe ronde trimless inbouwspots en er ligt een fraaie visgraat parketvloer met vloerverwarming. De royale living geeft aan de voorzijde prachtig uitzicht over de Bloemgracht.

De spectaculaire moderne open keuken is voorzien van een schitterend marmeren keukenblad, op maat gemaakte inbouwkasten en diverse inbouwapparatuur van hoge kwaliteit zoals Quooker kraan, Bora inductie kookplaat met afzuiging en wijnklimaatkast.

Via de keuken bereikt u de hal met nette inbouwkast waar zich de cv-ketel en wasmachine/droger aansluiting bevindt. Tevens biedt deze ruimte toegang tot het separate toilet met prachtig wastafelmeubel.

Middels openslaande deuren bereikt u het fijne balkon van ca. 5 m² gelegen op het zuiden aan de rustige binnentuinen van de Bloemgracht met veel gezellige vogeltjes zoals de huismus, het roodborstje en een enkele boomklever.

De royale trap brengt u naar de slaapverdieping gelegen in het souterrain met veel licht en een goede volwaardige stahoogte. Op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers met opmaat gemaakte inbouwkasten, een studeer/kinderkamer en twee badkamers waarvan een voorzien van ligbad met douche en dubbele wastafel en de andere badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. De chique badkamers geven u een gevoel van luxe en comfort en zijn afgewerkt met mooie design kranen en prachtige warme sfeervolle tegels.

De slaapkamer gelegen aan de achterzijde en de studeer/kinderkamer hebben allebei een deur naar de fraaie onder architectuur aangelegde tuin. De gezellige tuin met veel groen biedt een heerlijke rustige plek om te ontspannen midden in de bruisende Amsterdamse Jordaan.

Het fantastische beneden huis straalt een gevoel van luxe en warmte uit en is tot in de fijnste details en met de mooiste hoogwaardige materialen afgewerkt.

De bouw van dit schitterende unieke project is in volle gang. De verwachte oplevering staat gepland voor oktober 2020. Een afspraak om de appartementen te bezichtigen is mogelijk. Evenals een bezoek aan de ontwikkelaar, Doorschodt Onroerend Goed, om naar de mogelijkheden voor materialen en kleuren te kijken. Ook kan er bezichtigd worden bij een ander reeds opgeleverd project van dezelfde ontwikkelaar om een idee te krijgen bij het luxe hoogwaardige opleverniveau.

Bijzonderheden:
• Vijf zeer hoogwaardige gerenoveerde en luxe appartementen naar een design van Interior Studio van Maanen en ontwikkeld door Doorschodt Onroerend Goed;
• Oppervlakten variërend van ca. 55 m² tot ca. 115 m²;
• Gelegen op top locatie in de bruisende Jordaan;
• Gelegen op eigen grond;
• State-of-the-art, turnkey high-end afwerking inclusief vloer, wandafwerking, inbouwspots, vloerverwarming en video intercom;
• Hydrofoor voor extra waterdruk;
• Energielabel A;
• De vereniging van Eigenaars is reeds opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;
• Projectnotaris: Buma Algera Notariaat;
• Voorbehoud gunning verkoper;
• Verwachte oplevering staat gepland voor oktober 2020.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daar van. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van de verkoper.

++++++++++

FLOWER RESIDENCES

A unique opportunity! Five exceptionally high-quality renovated and luxuriously finished state-of-the-art apartments located along Bloemgracht, one of the most attractive and pleasant canals of Amsterdam’s Jordaan district, with phenomenal, unrestricted views of the Bloemgracht and Lijnbaansgracht canals. The keywords for these exceptionally high-quality apartments are: unique, spectacular, comfort. The apartments exude a sense of luxury and warmth and have been finished down to the finest details with the most beautiful high-quality materials according to a design created by Interior Studio van Maanen and developed by Doorschodt Onroerend Goed.

The beautiful 17th century freehold property is located on Bloemgracht in Amsterdam’s vibrant Jordaan district. Bloemgracht is one of the most attractive and well-known canals of Amsterdam. This canal connects Prinsengracht to Lijnbaansgracht and runs equidistantly between Nieuwe Leliestraat and Bloemstraat in vibrant Amsterdam-Centrum, the city’s innermost borough. The canal was named after Bolwerk de Bloem, later known as Rijkeroord, a tower mill that stood there from 1614 and was moved to Haarlemmerweg in 1878.

Bloemgracht is a peaceful canal in the midst of Amsterdam’s vibrant centre. Many dyeworks were located on Bloemgracht, even Rembrandt van Rijn had a studio here. It is therefore one of the most characteristic canals of Amsterdam. Bloemgracht is part of the Jordaan district. This area is known for its relaxed atmosphere and agreeable residents. Elandsgracht, Westerstraat, Haarlemmerdijk and the Nine Streets are within walking distance. Many quality stores, little boutiques, supermarkets for daily shopping, good restaurants and hip coffee shops are in the immediate vicinity, as are the well-known Zaterdagmarkt (food market) and Biologische Markt (farmers’ market). The exceptional property is easily accessible via public transport and is just a few minutes from the A10 motorway.
Bloemgracht 193- supporting corbel

The stunning ground floor apartment of ca. 115 m² with a garden of ca. 15 m² has its own entrance via a stately staircase on the ground floor. Tidy hallway with wardrobe. You sense the luxurious feel of the apartment as soon as you enter. The apartment is equipped with plastered walls, luxury round, trimless downlights and appealing herringbone parquet flooring with underfloor heating throughout. The large living room at the front end offers a gorgeous view of Bloemgracht.

The spectacular modern, open-plan kitchen is fitted with a stunning marble worktop, customised built-in cupboards and various high-quality integrated appliances such as a Quooker tap, Bora induction hob with extractor and wine climate cabinet.

The kitchen gives access to the hallway with neat built-in cupboard which houses the boiler and connection for washing machine/dyer. This space also offers access to a separate toilet with beautiful vanity unit.

Patio doors provide access to the wonderful south-facing balcony of ca. 6 m², which overlooks Bloemgracht’s quiet courtyard gardens with many chattering birds such as the house sparrow, the robin and the occasional nuthatch.

The wide staircase takes you to the sleeping quarters in the basement, with plenty of
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder