Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bloemgracht 49 a 1016KD Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Huurprijs € 2.000 per maand

Omschrijving

INTRODUCTIE
Kantoor/ winkelruimte gelegen op de begane grond voorzien van toiletten. De casco ruimte beschikt over bijzonder veel daglicht toetreding.

LIGGING
De ruimte is gelegen in de Jordaan met vele bedrijven, horeca en winkelvoorzieningen nabij de Dam en hartje Centrum Amsterdam.

BEREIKBAARHEID
Door middel van de Jan van Galenstraat en de Tweede Hugo de Grootstraat is het object per auto goed bereikbaar vanaf de A10. Op enkele minuten lopen zijn er diverse tram en busverbindingen die richting Centraal Station, Amsterdam West en Amstelveen gaan.

BESTEMMING
De voor 'Gemengd - 1.3' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- kantoren;
- kantoren met baliefunctie;
- voorzieningen met inbegrip van additionele horeca:, met uitzondering van kinderdagopvang en automatenhallen
- detailhandel, met inbegrip van een mengformule, met uitzondering van smartshops, sekswinkels, minisupermarkten, souvenirwinkels, headshops, seedshops en growshops

VLOEROPPERVLAKTE
67,90 m² bruto vloeroppervlakte

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

Huurtermijn:
Nader overeen te komen

GEGEVENS
Huurprijs
€2.000,- excl. servicekosten per maand

Servicekosten
Nader te bepalen

Bankgarantie/waarborgsom
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Oplevering
Per direct beschikbaar/in overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-09-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1905

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder