Vorige | Volgende

Bloemgracht 84 A 1015TM Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Top notch partly furnished ground floor apartment with an urban feel. 100 sqm, 2 bedrooms, 2 bathrooms located on a beloved, tranquil canal in the Jordaan area.

Entrance in a vestibule with a fitted wardrobe and glass door to the living and dining room that are situated on the canal side.
Characteristic patio with ambient lighting and double access doors on both sides. On the other end is the bedroom. Open kitchen with a hard stone counter top, large gas stove and oven, Quooker, large fridge, freezer and a wine fridge all from Miele. Spacious master bedroom with a patio, separate toilet at the backside with annexed bathroom with marble wide sink and two taps, walk in shower. Second bedroom and annexed bathroom with a marble sink and a shower. Another toilet is on the hallway. All sanitary have the same materials and timeless elegance.

- fitted with a beautiful oak wooden herringbone parquet floor;
- glass and steel doors from floor to ceiling give an industrial feel and let the light come through;
- extensive lighting plan throughout the apartment;
- ample of custom made storage space;
- new window frames with double glass;
- high quality hinges and safety locks;
- 2 outside area's.

€ 2.850,-- per month excl. utilities
Deposit: 2 months' rent
CPI with a min. of 2%
Available: May 15th 2020
Term: 1 to 2 years
No students
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-04-2020
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder