Vorige | Volgende

Bloemgracht 98 1015TN Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Prijs n.o.t.k. 

Omschrijving

De karakteristieke Zendingskerk aan de Bloemgracht ligt midden in de Jordaan en is gebouwd in 1880. Deze kerk heeft een verhuurbaar vloeroppervlakte (v.v.o) van 400 m² en is een unieke single tenant optie. Het gebouw beschikt over twee verdiepingen en een dakterras. De eigenaar zal het gebouw in samenspraak met de huurder hoogwaardig gaan renoveren. De bestemming (Gemengd 1) is geschikt als kantoor met baliefunctie en voorzieningen met inbegrip van additionele horeca. De Jordaan staat bekend om zijn rijke geschiedenis en de knusheid door de kleine woningen, cafés, winkeltjes, hotels en musea die erg populair zijn onder de kunstenaars, jongeren en studenten. Zo zijn hier het onder andere het Anne Frank Huis en het Kaasmuseum gevestigd. Het gebouw ligt op vier minuten loopafstand van de bus en tramhaltes Bloemgracht en de Westermarkt.OPPERVLAK GEBOUW
Het gebouw is in totaal circa 400 m² v.v.o.HUURPRIJS
- Kantoorruimte: € 15.000,- per maand


SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen


HUURTERMIJN
Minimaal 5 jaar


PARKEREN
Op de openbare weg

De impressie foto's van het kantoor zijn niet de definitieve maar zijn alleen om een indruk te geven van hoe het kantoor eruit kan komen te zien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-11-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1880

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
400 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder