Vorige | Volgende

Bloemistenlaan 51 A1 2313BB Leiden

Vraagprijs € 990.000 

Bouwjaar
2022
Woonoppervlakte
183 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

BLEEKERSPOORT - RUIM 70% VERKOCHT

Bleekerspoort bestaat totaal 33 woningen verdeeld over 23 gezinswoningen, 10 appartementen en een parkeergarage onder de woningen met 43 parkeerplaatsen. De verkoop is in volle gang en inmiddels is er al ruim 70% verkocht. Aanmelden als reserve kandidaat of geinteresseerde kan via de projectwebsite

Op de website alle informatie van de woningen zoals de brochures, meerwerkmogelijkheden, VvE stukken, plattegronden en alle koopsommen per bouwnummer.

Locatie
Waar een wasserij huisvestte aan de Bloemistenlaan, is het straks fantastisch wonen. Vergane glorie maakt plaats voor schitterende nieuwbouw die mooi aansluit op de bestaande bebouwing. Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning of comfortabel appartement? Maak kennis met Bleekerspoort en wandel straks in 5 minuten naar hartje Leiden.

LAANWONINGEN - BOUWNUMMER 5
Aan de Bloemistenlaan komen 6 prachtige Laanwoningen van circa 176 m² en 216 m² groot. Kom aanrijden en vervolg uw weg naar de garage onder de woningen. Uw auto parkeert u op één van de 2 parkeerplaatsen direct bij de achteringang van uw huis.

Via de inpandige berging komt u binnen. Op deze verdieping zijn een grote kelder en een bergkast. De kelder is perfect te gebruiken als souterrain en door de koekoek is er veel daglicht. Een ideale ruimte voor een werk- of speelkamer. Neem de trap naar de begane grond met woonkamer en open keuken, voorzien van openslaande deuren naar de daktuin. Mocht u de woning willen uitbreiden dan behoort een uitbouw tot de mogelijkheden. Natuurlijk heeft dit huis ook een voordeur aan de straat. De voortuin is voorzien van een mooi hekwerkje. Volledig in stijl.

Op de 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 woningbreed. Tevens bevindt zich hier de badkamer en separaat toilet. De 2e verdieping is een grote, vrij indeelbare ruimte met berging. In de berging hebben we een wasmachine- en drogeraansluiting gemaakt. Optioneel kunt u hier nog 2 slaap- en of werkkamers laten bijmaken. Nog meer ruimte nodig? Kies dan voor de laanwoning op bouwnummer 3. Dit huis is extra breed en telt circa 216 m².

KENMERKEN
Woonoppervlakte ca. 176 m²
Twee parkeerplaatsen in de garage (binnendoor naar het huis)
Souterrain en inpandige berging op parkeerniveau
Daktuin op het noorden, voortuin op het zuiden
Drie slaapkamers
Grote, vrij indeelbare tweede verdieping (mogelijkheid voor twee extra slaapkamers/ werkkamers)
Energiezuinig en voorzien van vloerverwarming + koeling (max. ca. 4 graden), zonnepanelen en warmtepomp
Compleet met mooi sanitair en tegelwerk
Keuken niet bij de koop inbegrepen

Koopsommen € 990.000,-- v.o.n. (incl. 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage)


Ligging
Bleekerspoort komt in Tuinstadwijk aan de Bloemistenlaan. Een fantastische locatie tussen de immens populaire Vreewijk en de Burgemeesterswijk. U steekt zo de Zoeterwoudesingel over naar de charmante vestingstad met gezellige pleinen, grachten en een rijkheid aan winkels, horeca en cultuur. Vanaf Bleekerspoort rijdt u ook nog eens in 3 minuten de N206 op die aansluit op de A4 en A44 Amsterdam en Den Haag zijn snel bereikbaar! En de bus stopt om de hoek aan de Jan van Houtkade en de Leliestraat. Het treinstation ‘Lammenschans’ is op loopafstand en Centraal Station Leiden op 7 minuutjes fietsen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 220 p/m
Aanmeldingsdatum
2021-06-18
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
183 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Leiden

Leiden is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De stad heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast is de stad bekend om de rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, stadspoorten, bruggen, molens, een burcht, een sterrenwacht, de Hortus botanicus, wevershuisjes, hofjes, twee grote (laat-) gotische kerken en diverse monumentale bouwwerken.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder