Vorige | Volgende

Bloemistenlaan 51 bwnr 16 2313BB Leiden

Vraagprijs € 865.000 

Bouwjaar
2022
Woonoppervlakte
163 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

BLEEKERSPOORT – MEER DAN 70% VERKOCHT

Er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar! Er komen totaal 33 woningen verdeeld over 23 gezinswoningen, 10 appartementen en een parkeergarage onder de woningen met 43 parkeerplaatsen.

Op de website alle informatie van de woningen zoals de brochures, meerwerkmogelijkheden, VvE stukken, plattegronden en alle koopsommen per bouwnummer.

Locatie
Waar een wasserij huisvestte aan de Bloemistenlaan, is het straks fantastisch wonen. Vergane glorie maakt plaats voor schitterende nieuwbouw die mooi aansluit op de bestaande bebouwing. Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning of comfortabel appartement? Maak kennis met Bleekerspoort en wandel straks in 5 minuten naar hartje Leiden.

HOFWONINGEN - BOUWNUMMER 16
Kiest u voor één van de tien prachtige Hofwoningen, dan geniet u straks van totaal ontspannen wonen aan een chic hofje. Hier kent u buren en kunt u de gezelligheid opzoeken als u daar behoefte aan heeft. U heeft zowel ochtend als middag zon, in de eigen tuin of in het gezamenlijke hof! Wat fijn dat iedere Hofwoning een eigen parkeerplaatsen heeft in de ondergrondse garage. Binnendoor bereikt u het huis.

Op het niveau van de parkeergarage hebben de Hofwoningen een inpandige berging en een kelder. Dit souterrain is zeer geschikt voor het creëren van een thuiswerkplek of een speelkamer. Neem de trap naar boven en geniet van een ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de openslaande deuren is er toegang tot de achtertuin, welke zich op het dak van de parkeergarage zich bevindt. De achtertuin ligt op het westen.
Op de 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 woningbreed. Tevens bevindt zich hier de badkamer en het separate toilet. De 2e verdieping is een grote, vrij indeelbare ruimte met berging. In de berging hebben we een wasmachine- en drogeraansluiting gemaakt. Optioneel kunt u hier nog 2 slaapkamers laten bijmaken.

KENMERKEN
Woonoppervlakte ca. 163 m²
1 parkeerplaats in de garage (binnendoor naar het huis)
Kelder en inpandige berging op parkeerniveau
Daktuin op het westen
Wonen aan een autovrij hofje
3 slaapkamers
Grote, vrij indeelbare 2e verdieping (mogelijkheid voor 2 extra slaapkamers/werkkamers)
Energiezuinig en voorzien van vloerverwarming + koeling max ca. 4 graden, warmtepomp en zonnepanelen
Compleet met mooi sanitair en tegelwerk
Keuken niet bij de koop inbegrepen

Koopsomm € 865.000,-- v.o.n. (incl. een parkeerplaats in de parkeergarage)

Ligging
Bleekerspoort komt in Tuinstadwijk aan de Bloemistenlaan. Een fantastische locatie tussen de immens populaire Vreewijk en de Burgemeesterswijk. U steekt zo de Zoeterwoudesingel over naar de charmante vestingstad met gezellige pleinen, grachten en een rijkheid aan winkels, horeca en cultuur. Vanaf Bleekerspoort rijdt u ook nog eens in 3 minuten de N206 op die aansluit op de A4 en A44 Amsterdam en Den Haag zijn snel bereikbaar! En de bus stopt om de hoek aan de Jan van Houtkade en de Leliestraat. Het treinstation ‘Lammenschans’ is op loopafstand en Centraal Station Leiden op 7 minuutjes fietsen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 160 p/m
Aanmeldingsdatum
2021-06-18
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
163 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Leiden

Leiden is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De stad heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast is de stad bekend om de rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, stadspoorten, bruggen, molens, een burcht, een sterrenwacht, de Hortus botanicus, wevershuisjes, hofjes, twee grote (laat-) gotische kerken en diverse monumentale bouwwerken.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder