Vorige | Volgende

Bloemistenlaan 60 2313BB Leiden

Vraagprijs € 375.000 

Bouwjaar
2022
Woonoppervlakte
48 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

BLEEKERSPOORT - NOG SLECHTS 2 APPARTEMENTEN TE KOOP

De verkoop is gestart van het nieuwbouwproject Bleekerspoort in Leiden! Er komen totaal 33 woningen verdeeld over 23 gezinswoningen, 10 appartementen en een parkeergarage onder de woningen met 43 parkeerplaatsen. De meeste appartementen zijn inmiddels verkocht en er zijn nog slechts 2 appartementen op de begane grond van het kleinschalige appartementengebouw beschikbaar.


Locatie
Waar een wasserij huisvestte aan de Bloemistenlaan, is het straks fantastisch wonen. Vergane glorie maakt plaats voor schitterende nieuwbouw die mooi aansluit op de bestaande bebouwing. Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning of comfortabel appartement? Maak kennis met Bleekerspoort en wandel straks in 5 minuten naar hartje Leiden.

APPARTEMENTEN COMPACT
Bleekerspoort biedt voor elk wat wils, ook als je niet zoveel ruimte nodig hebt en gelijkvloers wilt wonen. Op de begane grond van het appartementengebouw aan de Bloemistenlaan komen 4 compacte appartementen. Zowel in de voortuin als aan de achterzijde is er plaats om lekker buiten te zitten.

De tussenappartementen hebben 1 slaapkamer en een oppervlakte van 48 m˛. De charmante roedeverdeling en mooie voordeur met luifel geven deze appartementen heel veel charme.

KENMERKEN
Woonoppervlakte ca. 47 m˛
Voortuin op het zuiden en achtertuin op het noorden
1 ruime slaapkamer
Energiezuinig en voorzien van vloerverwarming
Compleet met mooi sanitair en tegelwerk
Keuken niet bij de koop inbegrepen

Koopsom € 375.000,-- v.o.n. (met mogelijkheid voor kopen parkeerplaats van € 30.000,-- in de parkeergarage )

Ligging
Bleekerspoort komt in Tuinstadwijk aan de Bloemistenlaan. Een fantastische locatie tussen de immens populaire Vreewijk en de Burgemeesterswijk. U steekt zo de Zoeterwoudesingel over naar de charmante vestingstad met gezellige pleinen, grachten en een rijkheid aan winkels, horeca en cultuur. Vanaf Bleekerspoort rijdt u ook nog eens in 3 minuten de N206 op die aansluit op de A4 en A44 Amsterdam en Den Haag zijn snel bereikbaar! En de bus stopt om de hoek aan de Jan van Houtkade en de Leliestraat. Het treinstation ‘Lammenschans’ is op loopafstand en Centraal Station Leiden op 7 minuutjes fietsen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 185 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
48 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Leiden

Leiden is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De stad heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast is de stad bekend om de rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, stadspoorten, bruggen, molens, een burcht, een sterrenwacht, de Hortus botanicus, wevershuisjes, hofjes, twee grote (laat-) gotische kerken en diverse monumentale bouwwerken.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder