Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bloemstraat 26 - 3 1016LB Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Vraagprijs € 400.000 k.k.

Bouwjaar
1905
Woonoppervlakte
47 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Te koop op een fijne plek midden in de bruisende binnenstad van Amsterdam op steenworp afstand van de Westertoren. In een charmant pand aan de Bloemstraat is een gerenoveerd appartement in de verkoop gekomen. De woning wordt verdeeld over twee woonlagen en heeft een woonoppervlakte van van deze woningen variëren van 47 m².

De woning is dankzij renovatiewerkzaamheden helemaal 'van nu'. De fundering, het leidingwerk en de installaties zijn vernieuwd. Ook de plafonds en enkele binnenwanden zijn opnieuw aangebracht. De wanden dienen nog te worden afgewerkt. Daarnaast zijn de woningen geïsoleerd en voorzien van een nieuwe cv-ketel voor centrale verwarming en een mechanische ventilatie. De woning wordt in huidige staat opgeleverd.

De Bloemstraat ligt in hartje Jordaan en is een heerlijk rustige éénrichtingsstraat tussen de Lijnbaansgracht en de Prinsengracht. De buurt kenmerkt zich door prachtige historische gebouwen én natuurlijk de Amsterdamse grachten. In deze bruisende omgeving zijn tal van gezellige cafés, goede restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. De echte shopaholic kan zijn of haar hart ophalen in één van de vele originele boetiekjes van de nabijgelegen 9-straatjes. Winkels voor de dagelijkse boodschappen en zowel de Wester- als Noordermarkt zijn op loopafstand te bereiken. Met een stukje fietsen worden diverse (grote) stadsparken bereikt, zoals het Westerpark en het Vondelpark. Met tram 10, 13, 14, 17 en met tal van busverbindingen in de directe omgeving zijn de uitvalswegen per openbaar vervoer uitstekend te noemen. Met de auto bereik je in een mum van tijd de ringweg A10.

Kortom wonen op een unieke locatie aan de voet van de Westertoren. Het fijne aan dit appartement is dat het nog naar eigen smaak kan worden afgewerkt!

Bijzonderheden
- Appartement gelegen op de derde en vierde verdieping.
- Gerenoveerd.
- Professionele VvE.
- Beschermd stadsgezicht.
- Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30-09-2069.
- Vaste projectnotaris: Lubbers & Dijk notarissen.
- Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing.
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders).
- Er wordt een niet-zelfbewoningsclausule in de koopakte opgenomen, want verkoper heeft hier niet zelf gewoond.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Dubbel bovenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
47 m²
Inhoud
158 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder