Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bloemstraat 48 F 1016LD Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Huurprijs € 1.400 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
31 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

**ALSO POSSIBLE TO VISIT ONLINE VIA FACETIME OR JOIN OUR INSTAGRAM LIVE STREAM**

English description below!

Wat een schoonheid, dit knusse 1 slaapkamer appartement in hartje Centrum / Jordaan! Dit geheel gerenoveerde gestoffeerde appartement wordt geleverd met; een luxe volledig uitgeruste keuken, moderne badkamer, houten vloeren, allemaal splinternieuw!

Indeling;
Gezamenlijke entree, trap naar tweede verdieping, lichte woonkamer met balkenplafond aan de voorzijde met 2 grote raampartijen aan de straatzijde, separate keuken met inbouwapparatuur; combi oven / magnetron, koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat en combi wasmachine / droger, moderne badkamer met douche, toilet, wastafel en handdoek radiator, slaapkamer aan de rustige achterzijde

Locatie:
Rustige straat in het hart van de levendige Jordaan, gelegen tussen de Rozengracht en Bloemgracht en slechts een blok verwijderd van het 9 straatjes gebied. Kenmerkend voor deze buurt zijn de mooie straatjes, de vele leuke restaurants en cafe's met gezellige terrassen. De Dam, Noordermarkt en de Westerkerk bevinden zich op loopafstand, evenals openbaar vervoer. Ook met de auto is het appartement goed bereikbaar via de Rozengracht. Supermarkten en alle voorzieningen op loopafstand.

Huurprijs is excl. g / w / e, tv / int en gemeentelijke belastingen. Indexatie: jaarlijkse CPI + 1,5%

Details:
- Huurprijs 1.400, - excl per maand gemeubileerd
- Per direct beschikbaar voor minimaal 12 maanden (lease A)
- Woonoppervlakte 31 m, NEN 2580 gemeten
- Gestoffeerd, gemeubileerd bespreekbaar + 75,-
- Houten vloeren
- Gloednieuw
- 1 slaapkamer
- 2 maanden borg
- Leuke omgeving
- Niet roken
- Huisdier vriendelijk
- Parkeren mogelijk middels vergunning
- Wasmachine / droger combi aanwezig
- Monumentaal pand

**This property is offered by JLG Real Estate a certified MVA Expat broker**

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

**ALSO POSSIBLE TO VISIT ONLINE VIA FACETIME OR JOIN OUR INSTAGRAM LIVE STREAM**

What a beauty this cosy 1 bedroom apartment in the heart of the City Centre/Jordaan! This completely renovated apartment is supplied with; a luxurious fully equipped kitchen, modern bathroom, wooden floors, all brand new!

Lay out;
Communal entrance, stairs to second floor, bright living room with beamed ceiling at the front with 2 large windows overlooking the street, separate kitchen with built-in appliances; combi oven/ microwave, fridge, dishwasher, induction stove and combi washer/dryer, modern bathroom with shower, toilet, sink and towel heater, bedroom at the quiet rear

Area:
Quiet street in the heart of the lively Jordaan area, situated between Rozengracht and Bloemgracht and only a block away from the 9 street area. Characteristic of this neighborhood are the beautiful streets, the many nice restaurants and cafes with cozy terraces. The Dam, Noordermarkt and the Westerkerk within walking distance, as well as public transport. The apartment is also easily accessible by car via the Rozengracht. Supermarkets and all amenities in walking distance.

Rent is excl. g/w/e, tv/int and local taxes. Indexation: yearly CPI+1,5 %

Details:
- Rental price 1.400,- excl per month
- Available directly for minimum of 12 months ( lease A)
- Living area 31 m, not 2580 measured
- Unfurnished , furnished possible for + 75,- per month
- Wooden floors
- Brand new
- 1 bedroom
- 2 months deposit
- Nice area
- No smoking
- Pets friendly
- Parking possible via permit
- Washer/dryer combi available
- Monumental building

**This Property is listed by JLG Real Estate a MVA Certified Expat Broker**

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All sizes and dimensions are indicative
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-02-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
31 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is n van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder