Vorige | Volgende

Blomstraat 21 1382AJ Weesp, Herensingelkwartier

Vraagprijs € 320.000 

Bouwjaar
1938
Woonoppervlakte
82 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
82 m²

Omschrijving

Unieke kans, wonen in een karakteristiek (rijtjes)huis, van ca. 82 mē in het authentieke centrum van Weesp.

Bekijk ook de virtuele tour van de woning.

*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***

De Blomstraat is een gewild straatje, nabij de sluisjes en de Kom van Weesp. De locatie is dan ook geweldig, naast de (voormalige) Laurentius Kerk aan de Herengracht.

Deze 2/3 kamer woning, op eigen grond, is verdeeld over 2 woonlagen. De woning is zeer geschikt om als 2 aparte woningen te gebruiken.
Het behoort tot een beschermd stads- of dorpsgezicht en is gelegen in een rustig deel van het geliefde Weesp.

Indeling:
Entree in de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de meterkast, trap naar de verdieping en de woonkamer. De woonkamer is zeer ruim en voorzien van veel natuurlijk lichtinval.
De open keuken staat in verbinding met de woonkamer. Vanuit de woonkamer hebt u toegang tot een badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Eerste verdieping:
Middels de vaste trap vanuit de hal bereikt u de boven verdieping. Deze geeft toegang tot 1 ruime slaapkamer waar gemakkelijk nog een 2e kamer gerealiseerd kan worden. Deze slaapkamer kan ook als aparte woonruimte gebruikt worden aangezien er een keuken aanwezig is.
De slaapkamer geeft toegang tot de 2e badkamer, deze is voorzien van een inloopdouche, wastafel en 2e toilet.

Bijzonderheden:
- Geweldige locatie, 2 (mogelijk 3) kamers, karakteristiek huis vlakbij de Vecht;
- Op eigen grond;
- Dubbele bewoning is mogelijk;
- Centrum van Weesp;
- Gratis parkeren in de omgeving;
- Op loopafstand naar NS station (Amsterdam CS 16 min);
- Winkels, scholen, uitvalswegen etc. in de buurt.

Weesp is onder meer in trek vanwege het karakteristieke centrum en de ligging t.o.v. Amsterdam (+/- 15 minuten rijden). De scholen, sportaccommodaties, alsmede alle grotere (Hema) en kleinere winkels bevinden zich op loopafstand.
Gezellige winkelstraatjes, voldoende restaurantjes en cafeetjes met terrassen aan de grachten, maakt het vrijetijdsleven aantrekkelijk. Met voldoende parkeergelegenheid, verschillende uitvalswegen (A1, A9 en A10) en het openbaar vervoer (bus, trein) in de buurt, is de bereikbaarheid zeer goed te noemen.


*** ENGLISH TRANSLATION ***

Unique opportunity to live in a characteristic (row) house of approx. 82 mē in the authentic center of Weesp.

The Blomstraat is a popular street, located in the center of Weesp near 'de Kom'. The location is therefore great, next to the (former) Laurentius Church on the Herengracht.

This 2/3 room house, on its own land, is spread over 2 floors. The house is very suitable to use as 2 separate houses.
It belongs to a protected town or village scene and is located in a quiet part of the popular Weesp.

Layout:
Entrance in the hall. From the hall you have access to the meter cupboard, stairs to the floor and the living room. The living room is very spacious and has lots of natural light.
The open kitchen is connected to the living room. From the living room you have access to a bathroom which is equipped with a walk-in shower, sink and toilet.

First floor:
You reach the top floor via the staircase from the hall. This gives access to 1 spacious bedroom where a second room can easily be realized. This bedroom can also be used as a separate living room as there is a kitchen.
The bedroom gives access to the 2nd bathroom, which has a walk-in shower, sink and 2nd toilet.

Particularities:
- Great location, 2 (possibly 3) rooms, characteristic house near the Vecht;
- On your own land;
- Double occupancy is possible;
- Center of Weesp;
- Free parking in the area;
- Within walking distance to NS station (Amsterdam CS 16 min);
- Shops, schools, roads, etc. are nearby.

Weesp is popular because of its characteristic center and its location in relation to Amsterdam (+/- 15 minutes drive). The schools, sports facilities, as well as all larger (Hema) and smaller shops are within walking distance.
Pleasant shopping streets, plenty of restaurants and cafes with terraces on the canals make leisure life attractive. With plenty of parking space, several roads (A1, A9 and A10) and public transport (bus, train) nearby, the accessibility is very good.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
82 m²
Perceeloppervlakte
82 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Weesp

Weesp is een van de veertien vestingsteden van ons land. Aan de schansen en andere verdedigingswerken uit latere tijd is nog te zien dat de stad deel uitmaakte van de Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. In de veertiende eeuw zorgden de eerste bierbrouwerijen en daarna jeneverstokerijen voor grote perioden van welvaart en bloei. Van die welvaart getuigen het fraai gebouwde stadhuis en de Laurenskerk. Weesp ligt aan de charmante rivier de Vecht en is een knooppunt voor het watertoerisme. De Aetsveldse Polder en de Vecht zijn tot aardkundige monumenten verklaard. De Aetsveldse Polder was van oorsprong een meer. Dit meer vulde zich in de loop der jaren met klei, eerst vanuit de Amstel, later vanuit de Vecht. Het oermeer zelf verplaatste zich door de erosie van het veen geleidelijk naar het noordoosten. Zo ontstond het Naardermeer. Gelegen tussen groen en water biedt het historische vestingstadje rust en ruimte. Weesp is een combinatie van stadse allure en gemoedelijke gezelligheid. Goed bereikbaar met de auto, de trein als met de boot.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder