Vorige | Volgende

Bloys van Treslongstraat 24 1 1056XB Amsterdam, Landlust Zuid

Vraagprijs € 350.000 

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
57 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Super leuk 3-kamer hoekappartement van 57m2 met veel ramen en prettig uitzicht.
Gelegen in een rustige 'groene' straat .

LIGGING
Voor de dagelijkse boodschappen en een diversiteit aan winkels kunt u terecht op de nabij gelegen Jan van Galenstraat en Jan Evertsenstraat. Op slechts 5 fietsminuten afstand ligt de Jordaan met al haar gezelligheid van markten, restaurants en cafés. De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (trams en bussen) en met de auto bent u via diverse uitvalswegen zo op de Ringweg A-10, A4, A9 en luchthaven Schiphol.

INDELING
Voor de indeling verwijs ik u graag naar de bijgevoegde plattegrondtekening.

ERFPACHT
Het appartement staat op gemeentelijke grond belast met erfpacht, de erfpacht canon bedraagt € 682,35 per jaar.
De Algemene Bepalingen van 2000 zijn hier van toepassing. De canon kan voor het eerst worden aangepast op
15 juni 2062.

PARKEREN
Ook parkeergelegenheid is hier ruimschoots voor handen, een bewonersvergunning parkeervergunning of overloopvergunning is verkrijgbaar maar er is wellicht een wachttijd, u kunt dit checken op de website van Cition.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 57 m˛ (NEN 2580)
- Meer Jaren Onderhoudsplan aanwezig
- Vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd
- Uitstekende bereikbaarheid
- Rustige en kindvriendelijke woonomgeving
- Parkeren met vergunning
- Energielabel B
- Service kosten € 97 per maand

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat de reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-06-04
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
57 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Energielabel
Klasse B
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder