Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bobeldijk 57 1647CH Berkhout, Bobeldijk

Vraagprijs € 399.000 

Bouwjaar
nvt
Perceeloppervlakte
765 m²

Omschrijving

Dit multifunctionele bedrijfspand, bestaande uit twee units en een overkapping, biedt u vele mogelijkheden. U kunt deze ruimte gebruiken voor opslag, als bedrijfsruimte (categorie 1) of u kunt het deels gebruiken als woonruimte. Het object is gunstig gelegen, op korte afstand van Hoorn en de A7 richting Amsterdam. Aan de voorzijde heeft u een groenrijk uitzicht en de achterzijde grenst aan een waterpartij met daarachter landerijen. 

Het voorste gedeelte (werkplaats bouwjaar 1980) is 9,5 x 12,50 meter en heeft een volledige verdieping. Deze ruimte is voorzien van een kanteldeur, aan beide zijden een toegangsdeur, meterkast, uitstortgootsteen en een trapopgang naar de verdieping.

Het achterste gedeelte (opslagloods gebouwd in 1990) heeft een overheaddeur en een afmeting van 16,85 x 10,53 meter. Hiervan is een gedeelte als entresol ingericht, welke met een aparte trap bereikbaar is. Beide ruimtes worden verwarmd middels heaters.

Op de verdieping treft u een separate toiletruimte, een vaste kast met opstelling CV-ketel, een kantine met dakkapel (2009) en een eenvoudig keukenblok. U heeft de mogelijkheid om de verdieping naar eigen wens in te delen.

Voor het pand heeft u diverse parkeerplaatsen op eigen terrein. Het perceel heeft een totale grootte van 765 m˛ eigen grond.

Het bestemmingsplan “landelijk gebied” kunnen wij u op verzoek toesturen.
Indien u het object deels als woonruimte wenst te gebruiken, dan dient u een verzoek tot wijziging van het bestemmingsplan in te dienen bij de gemeente. 
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-04
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
765 m²

Indeling

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder