Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Boeingavenue 201 4e ver 1119PD Schiphol-Rijk, Schiphol-Rijk

Huurprijs € 145 per m2/jaar

Omschrijving

Op zoek naar een ZELFSTANDIGE KANTOORRUIMTE met EIGEN PANORAMATERRAS, hoge plafonds en goede lichtinval op een aantrekkelijke toplocatie op het fameuze businesspark 'Starparc' te Schiphol-Rijk?

Op de 4e verdieping van ‘gebouw Columba’ bieden wij een multifunctionele kantoorruimte met goede parkeergelegenheid ter grootte van ca. 649 m² V.V.O. TE HUUR aan met direct uitzicht op de dynamische Luchthaven Schiphol.

Oppervlakte:
De kantoorruimte is gelegen op de 4e en bestaat uit ca. 687 m² B.V.O. / ca. 649 m² V.V.O. inclusief omslag algemene ruimte.

Voorzieningen/ installaties:
De kantoorruimte is in de huidige indeling ondermeer voorzien van:
- mechanisch ventilatiesysteem met topkoeling;
- internet (glasvezel!) toegankelijkheid;
- te openen ramen v.v. isolerende beglazing;
- eigen pantry en luxe sanitaire ruimte;
- mogelijkheid gebruik centrale vergaderfaciliteiten;
- representatieve entree met natuurstenen vloer;
- dubbele liftinstallatie.
In overleg bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een inbouwpakket (scheidingswanden, vloerbedekking, en/of systeemplafond met verlichtingsarmaturen).

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan Schiphol Rijk d.d. 04-07-2013 enkelbestemming “kantoor”.
Voor exacte voorwaarden en overige invullingen of een uitgebreide bestemmings- omschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Haarlemmermeer, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
"Columba" is gelegen op het businesspark ‘Starparc’ direct naast de Kaagbaan van Luchthaven Schiphol en is o.a. bereikbaar via de N201, op enkele minuten van de Rijksweg A4/A5 Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam. Tevens is het kantoor eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen.

Het openbaar vervoer van en naar Schiphol-Rijk is uitstekend. In de spits rijden de bussen met een frequentie van elke 7 minuten en buiten de spits per kwartier. Het park heeft twee haltes in de directe omgeving van "Columba" voor o.a. buslijn 181, 187, 198 en 287.

Parkeergelegenheid:
"Columba" kent uitstekende gratis (!) parkeervoorzieningen op openbaar terrein direct voor het complex. Daarnaast is het mogelijk om indien wenselijk, direct voor of in de ondergelegen parkeergarage te parkeren. De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt respectievelijk € 750,-- en € 1.100,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren. Afwijkende huurtermijnen in overleg.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.
Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 45,- p/m² per jaar, te vermeerderen met BTW als te verrekenen voorschot, waarbij is inbegrepen:
- elektriciteit incl. vastrecht;
- gas incl. vastrecht (algemene ruimte);
- water incl. vastrecht;
- waterschapsbelasting;
- controle brandblusapparatuur;
- controle, reparaties, periodieke controle lift;
- schoonmaak algemene ruimten;
- tuin- en terreinonderhoud;
- raambewassing buitenzijde;
- onderhoud en reparaties installaties;
- vuilafvoer van normaal kantoorafval in normale hoeveelheden;
- internetaansluiting middels gedeeld glasvezelnetwerk;
- de op de diensten en leveringen drukkende beheersadministratiekosten van 5%.

Huurbetalingen per:
Betalingen per kwartaal bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Energielabel gebouw:
EPA-label A.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Op aanvraag is het NEN 2580 meetcertificaat beschikbaar.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2020-10-28
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder