Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Boekanierlaan 13 2132TA Hoofddorp, Hoofddorp Zuid

Vraagprijs € 825.000 

Bouwjaar
1975
Woonoppervlakte
148 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
935 m²

Omschrijving

In 1975 onder architectuur gebouwde, vrijstaande woning met aangebouwde garage en oprit voor meerdere auto’s, gelegen in de geliefde Piratenwijk. Deze karakteristieke woning staat op een royaal perceel eigen grond van 935 m² met vrij uitzicht op én grenzend aan het water langs de Geniedijk. Privacy alom! De villa heeft een ideale ligging in een rustige, kindvriendelijke en groene woonomgeving met alle voorzieningen, waaronder het grote winkelcentrum van Hoofddorp en bijvoorbeeld het NS-station, op loopafstand.

Indeling
Begane grond: Royale hal/entree met een garderobe, meterkast en toiletruimte. Woonkeuken met inbouwspots en deur naar de praktische bijkeuken met zij-ingang. De keuken in U-opstelling is voorzien van inbouwapparatuur en veel kastruimte. Via de open spiltrap is de eerste verdieping bereikbaar. De lichte, tuingerichte woonkamer met grote raampartijen aan drie zijden biedt via een deur toegang tot de riante achtertuin. De woonkamer is voorzien van een open haard. De ruime slaapkamer met een deur naar de achtertuin beschikt over een eigen badkamer met twee wastafels, ligbad en lichtkoepel.

Eerste verdieping: Ruime overloop met grote twee ramen, 2-deurs kastenwand en vlizotrap naar de zolder. Er zijn drie slaapkamers, waarvan één met een extra bergkast. De badkamer op deze verdieping beschikt over een grote douche, wastafel, 2e toilet en een Velux- dakraam voor extra lichtinval en ventilatie.

Tweede verdieping: Grote, via een vlizotrap bereikbare, bergzolder met twee grote ramen en veel bergruimte. De zolder heeft een nok van circa 2.60 meter hoog en biedt, na het realiseren van een vaste trap, diverse gebruiksmogelijkheden.

Garage
De aangebouwde, stenen garage is circa 18 m² groot. De garage beschikt over een loopdeur en heeft een achtergelegen berging (2.70 x 2.00 m.). Dit is tevens de plaats van de ketel ten behoeve van de heteluchtverwarming van de woning.

Tuin
De rondom gelegen tuin is heerlijk ruim, keurig onderhouden en biedt bovendien veel privacy. Aan de voorzijde van de villa is een eigen oprit met ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. De achtertuin grenst aan het water langs de zgn. Geniedijk (cultureel erfgoed). Hier is vrij uitzicht op de grazende koeien en schapen. De tuin is vooral groen aangelegd, met veel planten en struiken en een ruim gazon. Zowel aan de zijde van de woonkamer als de slaapkamer kunt u op een betegeld terras zitten. Vanwege de ruimte en de vrije ligging is er altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw te vinden.

Locatie
De villa heeft een uitstekende ligging in de gewilde Piratenwijk. De woonomgeving is rustig, kindvriendelijk en bovenal groen door onder andere de vele plantsoenen. Alle denkbare voorzieningen zoals het moderne centrum van Hoofddorp met een uitgebreid winkelaanbod, het NS-station, een bushalte, schouwburg, bibliotheek, apotheek, huisarts, tandarts en fysiotherapie zijn dichtbij en veelal op loopafstand gelegen. Voor recreatie kunt u naar de Toolenburger plas of het Haarlemmermeerse bos. Zandvoort is daarnaast ook gemakkelijk bereikbaar.

Hoofddorp heeft een gunstige ligging in de Randstad, hierdoor zijn alle rondom gelegen steden en Schiphol zeer goed en snel bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Bijzonderheden
• In 1975 door Willem Terwindt onder architectuur gebouwde vrijstaande woning;
• Tuin rondom met veel privacy en een vrij uitzicht, grenzend aan de Geniedijk;
• Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein;
• Terras met drie elektrische zonneschermen;
• Uitstekende bus- en treinverbindingen met Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Schiphol;
• Op loopafstand van het bruisende centrum van Hoofddorp met winkels, restaurants, theater, het cultuurgebouw en de bioscoop;
• Scholen, sportverenigingen en recreatie zoals het Haarlemmermeerse Bos en de Toolenburgerplas op relatief korte afstand;
• In de koopakte wordt een No-Risk clausule opgenomen voor de verkoper, onder het voorbehoud van de aankoop van vervangende huisvesting.

Datum oplevering
In overleg.

Bodemverontreiniging/asbest
• Aan verkoper is niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het gebruik als woonhuis of die heeft geleid of zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel het nemen van andere maatregelen.
• Voor zover aan verkoper bekend is in het verkochte geen ondergrondse tank aanwezig.
• Aan verkoper is wel bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt, namelijk het plafond van de garage en de berging.

Asbestclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het ten tijde van de bouw c.q. eventuele verbouwing van het Verkochte normale praktijk was asbest c.q. asbesthoudende materialen in de bouw te verwerken. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van asbest c.q. asbesthoudende materialen in het Verkochte. Hij is ermee bekend dat op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen getroffen dienen te worden voor de verwijdering en afvoer van asbest c.q. asbesthoudende materialen en dat daaraan extra kosten verbonden zijn. Koper verklaart Verkoper daarop nimmer te zullen aanspreken en vrijwaart Verkoper voor alle mogelijke aanspraken die uit de aanwezigheid en/of verwijdering en afvoer van asbest c.q. asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien.

Ouderdomsclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het Verkochte meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de (bouw)kwaliteit gesteld mogen worden in het algemeen (aanzienlijk) lager liggen dan bij nieuwe gebouwen. Koper aanvaardt alle in verband met die lagere bouwkwaliteit voorzienbare of te verwachten tekortkomingen van het Verkochte, ook voor zover die een tijdelijke belemmering voor het normaal gebruik van het Verkochte zouden kunnen zijn.
Tenzij Verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor de kwaliteit van onder andere de fundering, de vloeren, het dak/de daken, de leidingen voor elektriciteit, water en - indien van toepassing - gas, de riolering, de muren/gevels, de schoorstenen, de goten, het houtwerk van kozijnen, ramen en deuren met hang-en-sluitwerk en de beglazing, de afwezigheid van enig ongedierte casu quo schimmels (houtworm, boktor, zwam, et cetera) en voor de afwezigheid van doorslaand vocht en/of optrekkend vocht.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-10-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Villa
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
148 m²
Perceeloppervlakte
935 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Hoofdorp

Hoofdorp is een plaats in de provincie Noord-Holland. Hoofdorp is het bruisende hart van Haarlemmermeer waar winkelen, werken, wonen, uitgaan en cultuur uitstekend gecombineerd worden. Het winkelcentrum, gelegen rond het Marktplein/Beursplein, heeft een prachtige mix van landelijke winkelketens en lokale speciaalzaken. Het Centrum is compact, compleet en wordt steeds groener.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder