Vorige | Volgende

Boekenroodeweg 41 C 2111HK Aerdenhout, Aerdenhout-Zuid

Koopsom € 1.385.000 

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
199 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Boekenroodeweg 41 C

Wat een bijzondere plek en wat een bijzondere nieuwbouwwoning! Een woning met veel privacy, geen standaard indeling en aan de achterzijde een tuinterras van maar liefst 63 m2 met volop zon de gehele dag. Het volledige woonprogramma is gelijkvloers.

Bij binnenkomst aan de voorzijde is er direct een " zichtlijn" van ruim 20 meter van voor- naar achter welke een ruim gevoel geeft.. Aan de rechterzijde is de slaapkamer met aangrenzend de badkamer, in de hal/gang is volop ruimte voor vaste kaste ook zijn het ruime toilet, de wasmachine ruimte en de technische ruimte hier te vinden. De living met deels een plafondhoogte van maar liefst 5.5 m is voorzien van grote raampartijen waardoor het altijd " licht" in huis is.. aangrenzend is de open keuken met toegang naar de patio en middels een schuifpui naar het zeer grote terras.

Op de eerste verdieping is een extra slaap/werkkamer met privť badkamer.

Deze woning heeft een woonoppervlakte van ca. 199 m≤ waarvan ca. 155m2 gelegen op de begane grond en 44m2 op de 1e verdieping. De woning ligt met zijn terras richting de weilanden achter het perceel schitterend gesitueerd. De speelse indeling met hoge plafond in de living ca. 5.50m! , de patio welke bereikbaar is vanuit de keuken en het grote terras op het zuiden maken het een bijzondere woning.

Voor de opwekking van elektriciteit worden zonnepanelen op de hellende daken toegepast en voor de opwekking van warmte, voor bijvoorbeeld uw verwarming, maar ook uw warm water, wordt gebruik gemaakt van een collectief warmte opwekkingsysteem. Dit systeem bestaat uit een warmte koudeopslag (WKO-systeem) waarbij gebruik wordt gemaakt van een systeem dat warmte en koude zowel kan opslaan als ontnemen uit de grond. Een deel van de platte daken zijn voorzien van een mos-sedum dak waardoor de woning in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

U kunt hier in alle rust wonen en genieten van de bosrijke omgeving op maar slechts ca. 5 min fietsen bevindt zich de dorpskern van Aerdenhout. Hier vindt u diverse kwaliteitswinkels (o.a. Albert Heijn, Bakker Van Vessum, Slagerij Bood, Oleron specialist in vis) en het NS-station Heemstede-Aerdenhout.


Het project bestaat uit 16 geschakelde "appartementen villa's". De woningen zijn gericht op bewoners met een (lichte) zorgvraag.

De oplevering is zomer 2021 en er zijn nog slechts twee woningen beschikbaar!

Op afspraak kunnen wij op de bouwlocatie bezichtigen.

Specificaties:

- Woonoppervlakte van 199 m2
- 2 slaapkamers en 2 badkamers
- Ruime en lichte woonkamer met patio en hoge living (ca. 5,5 m)
- Volledig woon programma op de begane grond
- Ruim terras op het zuiden en bereikbaar via twee schuifpuien
- Oplevering gepland in de zomer van 2021
- Eigen terrein van ruim 1,5 ha
- Zonnepanelen en efficiŽnte collectieve warmtevoorziening met onder meer warmte koudeopslag.
- Exclusief keuken;
- 2 eigen parkeerplaatsen
- 1 eigen berging op het perceel (onder voorbehoud goedkeuring gemeente)
- Koopsom inclusief stelpost badkamers en servicecontract MyLivy
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-04-19
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
199 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Energielabel
Klasse A
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Aerdenhout

Aerdenhout staat bekend om zijn villa's, die gelegen zijn in de bossen en de duinen rondom het dorp zelf. Ingeklemd tussen belangrijke verbindingswegen zijn er de meest royale villa’s in de omgeving te vinden. Aerdenhout is gemiddeld de duurste buurt van Nederland met veel huizen die gewaardeerd worden boven een miljoen euro. De villa’s beschikken over prachtige ruime tuinen die naadloos aansluiten op het omringende groen. Door de rustiek en ruimte in de wijk is het uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Aerdenhout valt onder de Gemeente Bloemendaal. Vanwege de goede ligging aan verbindingswegen ben je met een korte reistijd bij het strand of in het centrum van Haarlem. Op slechts 30 minuten met de auto ben je al in Amsterdam, Schiphol of Den Haag. De ideale ligging om te forensen en toch in de prachtige natuur van Zuid-Kennemerland te wonen.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder