Vorige | Volgende

Boekenroodeweg 41 P 2111HK Aerdenhout

Koopsom € 1.270.931 

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
198 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Op een unieke locatie, midden op een open plek in natuur in Aerdenhout gelegen, worden 16 luxe geschakelde “appartement villa’s” ontwikkeld op een privé landgoed van ca. 1,5 hectare grond. U kunt hier in alle rust wonen en genieten van de bosrijke omgeving op maar slechts ca. 5 min fietsen bevindt zich de dorpskern van Aerdenhout. Hier vindt u diverse kwaliteitswinkels (o.a. Albert Heijn, Bakker Van Vessum, Slagerij Bood, Oleron specialist in vis) en het NS-station Heemstede-Aerdenhout.

De woning heeft een woonoppervlakte van 198 m2. De woning ligt met zijn terras richting de bossen, en achter het perceel schitterend gesitueerd. De speelse indeling met hoge plafonds in de living en entree, het grote terras op het zuiden maken het een heerlijk lichte woning.

Voor de opwekking van elektriciteit worden zonnepanelen op de hellende daken toegepast en voor de opwekking van warmte, voor bijvoorbeeld uw verwarming, maar ook uw warm water, wordt gebruik gemaakt van een collectief warmte opwekkingsysteem. Dit systeem bestaat uit een warmte koude opslag (WKO-systeem) waarbij gebruik wordt gemaakt van een systeem dat warmte en koude zowel kan opslaan als ontnemen uit de grond. De platte daken zijn voorzien van een mos-sedum dak waardoor de woning in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

De woningen zijn gericht op bewoners met een (lichte) zorgvraag.

Voor meer informatie kunt u terecht op de project website www.nieuwboekenroode.nl

Specificaties:

- Woonoppervlakte van 198 m2
- 3 slaapkamers en 2 badkamers
- Ruime en lichte woonkamer met hoge living en entree (ca. 5,5 m)
- Volledig woon programma op de begane grond
- Ruim terras op het zuiden en bereikbaar via de verschillende openslaande deuren
- Zonnepanelen en efficiënte collectieve warmtevoorziening met onder meer warmte koude opslag.
- Eigen terrein van ruim 1,5 ha
- Binnendeuren uitgevoerd in hout met stompe binnendeuren
- 2 eigen parkeerplaatsen, waaronder één carport
- 1 eigen berging op het perceel (onder voorbehoud goedkeuring gemeente)
- Koopsom inclusief badkamer(s), toilet, tegelwerk en servicecontract MyLivy
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2020-06-04
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
198 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Aerdenhout

Aerdenhout staat bekend om zijn villa's, die gelegen zijn in de bossen en de duinen rondom het dorp zelf. Ingeklemd tussen belangrijke verbindingswegen zijn er de meest royale villa’s in de omgeving te vinden. Aerdenhout is gemiddeld de duurste buurt van Nederland met veel huizen die gewaardeerd worden boven een miljoen euro. De villa’s beschikken over prachtige ruime tuinen die naadloos aansluiten op het omringende groen. Door de rustiek en ruimte in de wijk is het uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Aerdenhout valt onder de Gemeente Bloemendaal. Vanwege de goede ligging aan verbindingswegen ben je met een korte reistijd bij het strand of in het centrum van Haarlem. Op slechts 30 minuten met de auto ben je al in Amsterdam, Schiphol of Den Haag. De ideale ligging om te forensen en toch in de prachtige natuur van Zuid-Kennemerland te wonen.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder