Vorige | Volgende

Boekweitakker 6 1261DA Blaricum

Bouwjaar
1978
Woonoppervlakte
307 m²
Aantal kamers
8
Perceeloppervlakte
1.350 m²

Omschrijving

Zeer fraai gelegen, solide gebouwde ('78) villa als semi-bungalow - slaap- en badkamer op de begane grond - op 7 minuten loopafstand van oude dorp Blaricum en 11 min van de Tafelbergheide. Een uitstekend onderhouden zeer degelijk geheel met vier slaapkamers en souterrain aan doodlopend straatje aan de 'akker'.

De indeling:
Royale oprit met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein - het perceel van ca. 1.350 mē ligt rondom vrij; Entree, vestibule met garderode, gastentoilet. Openslaande deuren naar eetkamer met schuifpui naar het zonnige terras, op het zuiden. Half open keuken met bijkeuken en doorgang naar slaapvertrek op de parterre. Met eigen deur naar het terras.

De woonkamer met sfeervolle open haard aan de zuid west zijde voorzien van mooie, grote vensters ademt rust. De in 2017 gerealiseerde aanbouw is thans in gebruik als werkkamer; is multifunctioneel inzetbaar; een atelier, een bibliotheek, multi-media, kantoor/werk/study. Of een heerlijke eilandkeuken.

De verdieping:
een ruime overloop naar drie grote slaapkamers met vaste kasten en een tweede badkamer; via een vlizotrap is de stahoge zolder bereikbaar waar de thans de cv-installatie met warmwaterboiler en omvormer voor de 18 zonnepanelen zijn opgesteld.

Het souterrain bestaat uit twee grote ruimtes; respectievelijk een provisie/annex wijnkelder (4.4 x 4.20) en een centrale ruimte met daglichttoetreding van (4.4 x 8.8). Uitermate geschikt als gym / wellness annex mediakamer.

Een dubbele garage met elektrische deuren met bergzolder. En een zeer verzorgde tuin met diverse zonneterrassen. Het perceel ligt ruim ten opzichte van de belendende villa's en geeft veel lucht.

Bijzonderheden:
- fraai, ruim gelegen perceel 1.350 mē
- rustig straatje
- solide en ruim opgezet 307 mē
- uitstekend onderhouden
- loopafstand dorp en natuur
- drie ruime verdiepingen met lucht, licht en leefspace

* De overdracht dient plaats te vinden bij Moulijn Netwerk notarissen te Blaricum.

Oplevering in overleg en onder voorbehoud gunning.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Zie uitgebreide informatie in de verkoopbrochure.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1978

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
307 m²
Perceeloppervlakte
1.350 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Bekijk alle kenmerken

Blaricum

Blaricum is een oase in de drukke Randstad, op kleine afstand van Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Het dorp ligt tegen Eemnes en Laren aan, enerzijds grenzend aan het water, anderzijds omgeven door het groen met haar heidevelden en fraaie bossen. De oude boerderijen in het dorpshart herinneren aan tijden dat landbouw de voornaamste bron van bestaan in Blaricum was, terwijl de prachtige villa’s eromheen wijzen op een rijke historie. Een grote stroom nationaal en internationaal befaamde kunstenaars vonden in Blaricum inspiratie.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder