Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bogortuin 235 1019PE Amsterdam, Java-eiland

Huurprijs € 1.800 per maand

Bouwjaar
2001
Woonoppervlakte
116 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Te huur! 3 kamer appartement gemeubileerd en inclusief parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage op een prachtige locatie.

Het appartement ligt gelegen op de 4e verdieping op een perfecte locatie aan het water en aan een park op het Java-Eiland. Tevens heeft het appartement prachtig uitzicht over het water. De wijk is kindvriendelijk en met veel groen ingericht. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum Brazilië en diverse uitgaansgelegenheden, gezellige cafés en restaurants, scholen en kinderdagopvang. Het Centrum, de Indische buurt, de Dappermarkt, Artis en het Tropenmuseum liggen op 10 minuten fietsen.

Het appartement is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Om de hoek bevindt zich de tramhalte van lijn 7 (deze rijdt langs Carré, Museumkwartier, Leidseplein, etc.). Op dezelfde halte stopt bus 48 naar het Centraal Station. Het appartement is op 10 minuten fietsafstand van het Centraal Station en hartje Amsterdam. Zowel de Piet Heintunnel als de A10 en de A1 zijn binnen 5-10 minuten te bereiken met de auto.

INDELING
Middels de voordeur bereikt u de gang met toegang tot alle vertrekken: 2 slaapkamers, separaat toilet, douche met wastafel, woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur en een berging. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over het water!

BIJZONDERHEDEN
- Geschikt voor maximaal 2 woningdelers
- De inkomenseis: het (gezamenlijk) NETTO maandinkomen moet minimaal 2 x de maandhuur bedragen.
- Oplevering per direct, verhuur voor minimaal een jaar, maximaal 2 jaar
- De huur is exclusief gas, water en licht.
- 2 maanden huur als waarborg.
- Inclusief parkeerplaats.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To let! 3-room appartment in a beautiful location, furnished and including parking space in the underground car park.

The appartment is located on the 4th floor in a perfect location by the water and adjacent to a park on Java Island. The apartment also has beautiful views over the water. The neighbourhood is child friendly with lots of greenery. The Brazilië shopping centre and various entertainment venues, cosy cafes and restaurants, schools and daycare are within walking distance. The City Centre, the Indische buurt, the Dappermarkt, Artis and the Tropenmuseum are 10 minutes by bike.

The appartment is very easy to reach by public transport. Around the corner is the tram stop for line 7 (this takes you to Carré, Museum Quarter, Leidseplein, etc.). Bus 48 to Central Station halts at the same stop. The appartment is 10 minutes by bike from Central Station and the heart of Amsterdam. Both the Piet Hein tunnel and the A10 and A1 can be reached within 5-10 minutes by car.

LAYOUT
Through the front door you enter into the hallway with access to all rooms: 2 bedrooms, separate toilet, shower with sink, living room with open kitchen with appliances and a storage room. From the living room you have beautiful views over the water!

FEATURES
- Suitable for a maximum of 2 home sharers - Income requirement: the (joint) NET monthly income must be at least 2x the monthly rent.
- Available immediately, minimum 12-month tenancy, maximum 2 years - The rent does not include gas, water and electricity.
- Deposit: 2 months rent.
- Parking space included.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-03-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijk Havengebied

Sporenburg is een kunstmatig schiereiland dat in de 19e eeuw is opgespoten in het Oostelijk Havengebied. Het heeft zijn naam te danken aan het gebruik als rangeerterrein voor de Nederlandse Spoorwegen. Sinds de jaren ‘90 is het gebied herontwikkeld tot woonwijk. De wijk heeft enige architectonische waarde: de rode bruggen over het Spoorwegbassin en woongebouw De Sfinx vallen op. Dat massieve woongebouw ligt als het ware in een zee van laagbouwwoningen verdeeld over meer dan tien grote blokken. Deze woningen moesten er voor zorgen dat ook gezinnen met kinderen in het Oostelijk Havengebied zouden komen wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder