Vorige | Volgende

Bogortuin parkeerplaats 0 ong 1019PE Amsterdam

Vraagprijs € 39.000 

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Te koop een parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage in het appartementencomplex Hoogkade, gelegen op het overgangsgebied tussen het Java- en het KNSM-eiland.
De parkeerplaats is vrij gelegen van muren en pilaren, wat het inparkeren eenvoudiger maakt.

OMGEVING:
Het Java eiland is gelegen in het populaire Oostelijk Havengebied en heeft een ideale ligging. U bent binnen enkele minuten rijden op het Centraal Station, in hartje Centrum of via de Piet Hein tunnel op de Ringweg A-10. Overal dichtbij.

BIJZONDERHEDEN:
- Afgekochte erfpacht tot 2049
- Servicekosten 22,- per maand
- Er geldt een aanbiedingsverplichting aan de VvE-leden
- Oplevering in overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder