Vorige | Volgende

Bolestein 126 1081CX Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
45 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Bolestein 126, 1081 CX Amsterdam

Leuk twee kamer appartement (circa 45m) gelegen op de eerste verdieping in Buitenveldert! De woning beschikt over een slaapkamer en een balkon op het westen. Het appartementencomplex is goed onderhouden en is tevens voorzien van een lift.

Indeling:
U bereikt de eerste verdieping door gebruik van de lift of de brede trap. Bij binnenkomst treft u de ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Aan de voorzijde bevindt zich de slaapkamer waar ruimte is voor een grote kast en een tweepersoonsbed. De keuken bevindt zich tevens aan de voorzijde van de woning. De keuken is goed afgewerkt en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, inbouw ijskast, vaatwasser en combi magnetron. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche. Naast de badkamer bevindt zich het separate toilet die beschikt over een fontein. Aan de achterkant van de woning is de ruime lichte woonkamer gelegen, hier bevindt zich tevens de deur die toegang biedt naar het balkon.

Locatie/bereikbaarheid:
Het appartement is op loopafstand van de Zuidas. Direct nabij de uitvalswegen (ring A10, A2 en A4), nabij het Amstelpark en Amsterdamse Bos, scholen en het openbaar vervoer. Tevens bevinden diverse buurtwinkelcentra zich op loopafstand. Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5 en 51, diverse busverbindingen) en station Zuid/WTC.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van circa 45m (NEN2580)
- n slaapkamer
- Balkon op het westen
- Gezonde VVE (52 woningen en 10 garages)
- VvE Bolestein 96 t/m 220
- Beheerder Hoen Vastgoedbeheer
- Maandelijkse bijdrage is 158,- incl voorschot stookkosten ( 65,-)
- MJOP aanwezig
- VVE gaat in de toekomst over op stadsverwarming
- Oplevering in overleg
- Parkeren via vergunningstelstel (bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-04-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
45 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder