Vorige | Volgende

Bolestein 168 1081CZ Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Huurprijs € 1.750 per maand

Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
91 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

ENGLISH VERSION BELOW

Prachtig HOOGWAARDIG en smaakvol DRIEKAMERHOEKWONING van ca. 91 m2 met ruim balkon op het westen!

De woning:
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping in Amsterdam Buitenveldert, om de hoek van het Amsterdamse Bos. De woning is voorzien van een moderne luxueuze keuken v.v. inbouwapparatuur, een luxe badkamer en een separaat toilet. De woning is recent volledig van binnen geschilderd en voorzien van een fraaie houten vloer.

Ligging en bereikbaarheid:
Bolestein is gelegen in Buitenveldert op steenworp afstand van het Amsterdamse Bos en de Amstelveenseweg. De bereikbaarheid is zeer goed met zowel de auto (betaald parkeren voor de deur) als het openbaar vervoer (o.a. lijn 5 en 51). Winkel- en horecagelegenheden liggen op fiets,- en loopafstand zoals om de hoek aan de Amstelveenseweg of het Groot Gelderlandplein.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke entree kunt u met de trap of lift naar de tweede etage. De woning is via de galerij bereikbaar. Het betreft een hoekwoning aan het einde van de galerij en dus veel privacy. Het appartement heeft een ruime L-vormige woonkamer grenzend aan een riant balkon op het westen, waar het heerlijk van de middag- en avondzon genieten is. De moderne gesloten, luxueuze hoogglans witte keuken voorzien van 5-pits gasfornuis met wokbrander, RVS afzuigkap, koelkast, vriezer, combi magnetron en een vaatwasmachine. Hiernaast treft u twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad, douche, wastafel, designradiator en een wasmachineaansluiting. Tevens is er een separaat toilet met fonteintje.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 91 m2;
- Volledig gemeubileerd;
- Huurprijs van 1750,- p.m. is exclusief voorschot stookkosten en warm water van 120,- p.m.;
- Woning voorzien van een fraaie houten eiken vloer;
- Separate berging in de onderbouw;
- Afgelopen zomer is de voor- en achtergevel voorzien van spouwmuurisolatie;
- Complex voorzien van een lift;
- Balkon gelegen op het westen;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een koopovereenkomst betreft die wordt opgemaakt door de notaris conform het model Ring Amsterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


ENGLISH VERSION


Beautiful HIGH QUALITY and tasteful THREE-ROOM CORNER HOUSE of approx. 91 m2 with spacious west-facing balcony!

The house:
The apartment is located on the second floor in Amsterdam Buitenveldert, around the corner from the Amsterdamse Bos. The house is equipped with a modern luxurious kitchen with built-in appliances, a luxurious bathroom and a separate toilet. The house has recently been completely painted inside and has a beautiful wooden floor.

Location and accessibility:
Bolestein is located in Buitenveldert, a stone's throw from the Amsterdamse Bos and Amstelveenseweg. The accessibility is very good by car (paid parking in front of the door) and public transport (including lines 5 and 51). Shopping and catering establishments are within cycling and walking distance, such as around the corner on Amstelveenseweg or Groot Gelderlandplein.

Layout:
Via the common entrance you can take the stairs or elevator to the second floor. The house is accessible through the gallery. It is a corner house at the end of the gallery and therefore a lot of privacy. The apartment has a spacious L-shaped living room adjacent to a spacious balcony on the west, where you can enjoy the afternoon and evening sun. The modern closed, luxurious high-gloss white kitchen with 5-burner gas stove with wok burner, stainless steel extractor hood, fridge, freezer, microwave and dishwasher. In addition, you will find two spacious bedrooms and a modern bathroom with bath, shower, sink, design radiator and washing machine connection. There is also a separate toilet with sink.

Particularities:
- Living area 91 m2;
- fully furnished;
- Rental price of 1750, - p.m. excluding advance heating costs and hot water of 120, - p.m.;
- House with a beautiful wooden oak floor;
- Separate storage in the basement;
- Last summer, the front and rear facades were provided with cavity wall insulation;
- Complex equipped with an elevator;
- Balcony located on the west;
- Choice of notary to the buyer, on the understanding that it concerns a purchase agreement drawn up by the notary in accordance with the Amsterdam Ring model.

This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 120 p/m
Aanmeldingsdatum
29-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
91 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder