Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bolestein 172 1081EA Amsterdam

Vraagprijs € 435.000 

Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
93 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Een heerlijk appartement op een top locatie, nabij het Amsterdamse Bos! Op steenworp afstand van het appartement zijn diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Vanaf de Amstelveenseweg zijn er busverbindingen richting het centrum van Amsterdam, Amstelveen en Schiphol. Ook tram- en treinverbindingen bevinden zich plezierig dichtbij. Het Amsterdamse Bos met al haar recreatiemogelijkheden, waaronder De Bosbaan en het Nieuwe Meer zijn op loopafstand gelegen. Het appartement is gelegen op de 3e verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex met lift. De woning beschikt over een ruim balkon op het zuiden, separate berging in de onderbouw.

For English translation see below.

Indeling:
Entree via de centrale hal met brievenbussen en bellentableau, middels de lift of trap bereikt u de 3e verdieping. Vanuit entreehal toegang tot alle vertrekken: meterkast, ruime bergkast, separaat toilet. Aan de achterzijde van het appartement ligt de ruime woonkamer met toegang tot het balkon. Ruime slaapkamer met riante inbouwkast en toegang tot de badkamer en het balkon. De badkamer is in lichte kleurstelling en voorzien van een ligbad, separate douche en wastafel. De gehele woning is voorzien van een fraaie laminaatvloer. Aan de voorzijde van het appartement zijn 2 slaapkamers, waarvan de grote slaapkamer ruime inbouwkasten heeft. Aan de voorzijde van het appartement is ook de afgesloten keuken. De functionele keuken is voorzien van een “Bruynzeel” keukenblok met dubbele wasbak. Mooi ruim appartement op de bovenste verdieping met een heerlijk ruim balkon op het zuiden gelegen. Dit appartement moet je gezien hebben!

Bijzonderheden:
- Ruim appartement van 93 m² met lift;
- 3 slaapkamers;
- Balkon van circa 11 m² op het zuiden;
- Ideaal voor gezinnen;
- Servicekosten € 179,75 excl. € 85,- voorschot stookkosten per maand;
- Erfpacht is afgekocht tot 2067, daarna is het voortdurend. Canon bedraagt € 255,31 per jaar;
- Oplevering in overleg.

***********************************************************************************************************************
A beautiful apartment that is fabulously located, near the Amsterdamse Bos! There are several shops for daily shopping just a stone's throw from the apartment. From the Amstelveenseweg there are bus connections to the centre of Amsterdam, Amstelveen and Schiphol. Tram and train connections are also conveniently close by. The Amsterdamse Bos with all its recreational opportunities, including De Bosbaan and the Nieuwe Meer are within walking distance. The apartment is located on the 3rd floor of a well-maintained apartment complex with elevator. The house has a spacious south-facing balcony, separate storage room in the basement.


Layout:
Entrance through the central hall with mailboxes and doorbells, via the elevator or stairs you reach the 3rd floor. Access to all rooms from the entrance hall: meter cupboard, spacious storage cupboard, separate toilet. At the rear of the apartment is the spacious living room with access to the balcony. Spacious bedroom with spacious fitted wardrobe and access to the bathroom and the balcony. The bathroom is in neutral colours and equipped with a bath, separate shower and sink. The entire house has a beautiful laminate floor. At the front of the apartment are 2 bedrooms, the master bedroom has spacious fitted wardrobes. At the front of the apartment is also the closed kitchen. The functional kitchen is equipped with a "Bruynzeel" kitchen unit with double sink. Beautiful spacious apartment on the top floor with a wonderfully spacious south-facing balcony.

Particularities:
- Spacious apartment of 93 m² with elevator;
- 3 bedrooms;
- Balcony of approximately 11 m² on the south;
- Ideal for families;
- Service costs € 179,75 excluded € 85,- advance heating costs per month;
- Ground lease has been bought off until 2067, after this period it is continous. Canon € 255,31 per year;
- Delivery in consultation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 180 p/m
Aanmeldingsdatum
2021-11-10
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
93 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal badkamers
1

Energie

Energielabel
Klasse D
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder