Vorige | Volgende

Bolestein 572 1081EK Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Vraagprijs € 500.000 

Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
92 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Een schitterend appartement op een top locatie, nabij het Amsterdamse Bos! Op steenworp afstand van het appartement zijn diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Vanaf de Amstelveenseweg zijn er busverbindingen richting het centrum van Amsterdam, Amstelveen en Schiphol. Ook tram- en treinverbindingen bevinden zich plezierig dichtbij. Het Amsterdamse Bos met al haar recreatiemogelijkheden, waaronder sportcomplex Amstelpark en het Nieuwe Meer zijn op loopafstand gelegen. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex met lift. De woning beschikt over een ruim balkon op het zuiden, separate berging in de onderbouw en is klaar om te betrekken.

For English translation see below.

Indeling:
Entree via de centrale hal met brievenbussen en bellentableau, middels de lift of trap bereikt u de 2e verdieping. Vanuit entreehal toegang tot alle vertrekken: meterkast, kast met wasmachine aansluiting en separaat toilet. Aan de achterzijde van het appartement ligt de ruime woonkamer met open keuken. De keuken met kookeiland is in lichte kleurstelling en greeploos uitgevoerd en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit zowel de keuken als de woonkamer is het royale balkon te betreden. De keurige badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel is prachtig afgewerkt met inbouwkranen en hoogwaardige materialen. De gehele woning is voorzien van een fraaie gietvloer. Aan de voorzijde van het appartement zijn 3 slaapkamers, waarvan de “master bedroom” ruime inbouwkasten heeft. De andere slaapkamers zijn in gebruik als kantoor aan huis en walk-in closet. Het betreft een zeer fraai afgewerkt appartement in een goed onderhouden complex.

Bijzonderheden:
- Ruim appartement van 92m2 met lift;
- 3 slaapkamers;
- Balkon van circa 11m2 op het zuiden;
- Ideaal voor gezinnen;
- Recentelijk gerenoveerd;
- Servicekosten € 310,- incl € 90,- voorschot stookkosten;
- Erfpacht afgekocht t/m 1/8/2067;
- Oplevering in overleg, kan snel.

*************************************************************************************************************************************************************

Fantastically located apartment, near the “Amsterdamse Bos”. A stone's throw from the apartment are various shops for daily shopping. There are several bus connections from Amstelveenseweg to the center of Amsterdam, Amstelveen and Schiphol. Tram and train connections are also conveniently close by. The Amsterdamse Bos with all its recreational facilities, including the Amstelpark sports complex and the Nieuwe Meer are within walking distance. The apartment is located on the 2nd floor of a well-maintained apartmentcomplex with lift. The house has a spacious south-facing balcony, separate storage room on the ground floor and is ready to move into.

Layout:
Entrance through the central hall with mailboxes and intercom, you can reach the 2nd floor by elevator or stairs. From the entrance hall access to all rooms, meter cupboard, cupboard with washing machine connection and separate toilet. At the rear of the apartment you will find the spacious living room with open kitchen. The kitchen with cooking island has a light color scheme and is equipped with various built-in appliances. The spacious balcony can be accessed from both the kitchen and the living room. The specious bathroom with bath, walk-in shower and double sink is beautifully finished with built-in taps and high-quality materials. The entire house has a beautiful cast floor. At the front of the apartment are 3 bedrooms, the master bedroom has spacious built-in wardrobes. The other bedrooms are used as a home office and walk-in closet. It is a beautifully finished apartment in a well-maintained complex.

Particularities:
- Spacious apartment of 92m2 with elevator;
- 3 bedrooms;
- Balcony of approximately 11m2 south facing;
- Ideal for families;
- Recently renovated;
- Service costs € 310, - including € 90,- advance heating costs;
- Annual lease hold payments have been paid in advance until 1/8/2067;
- Delivery in consultation but can be done quickly.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-02-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
92 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder