Vorige | Volgende

Bolestein 598 1081EK Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Huurprijs € 1.750 per maand

Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
92 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Zeer licht, ruim en goed ingedeeld geheel gerenoveerd hoekappartement, gelegen op de derde (tevens bovenste) verdieping van een netjes onderhouden complex met lift. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, moderne keuken met inbouwapparatuur, nette badkamer en een woningbreed en extra diep balkon. Daarnaast beschikt het appartement over twee slaapkamers van goed formaat, en nog een derde ruime kamer die zowel als eetkamer bij de woonkamer als als slaapkamer gebruikt kan worden. Volledig voorzien van dubbel glas.

De straat Bolestein is gelegen in de wijk Buitenveldert, een goede en rustige buurt gelegen tussen Amsterdam en Amstelveen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de winkels aan de Buitenveldertselaan, maar ook het winkelcentrum Groot Gelderlandplein en Stadshart Amstelveen zijn op korte afstand van het appartement gelegen. Op een minuut lopen bevindt zich een Aldi supermarkt. Tevens op een steenworp afstand van de Zuidas gelegen.

Voor recreatie kunt u terecht in het Amstelpark welke gelegen is aan de Europaboulevard. In dit park kunt u gezellig midgetgolfen of een hapje eten in het parkcafé. Ook is het Amsterdamse Bos op loopafstand gelegen. Hier kunt u diverse sportclubs vinden, maar ook de manege en het pannenkoekenhuis bevinden zich in dit bos. Tevens zijn er goede scholen in de omgeving aanwezig.

Op loopafstand bevinden zich goede tram- en busverbindingen (ook nachtlijn) met de binnenstad van Amsterdam en voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid.

INDELING
Het complex heeft op de begane grond een verzorgde entree met brievenbussen en een videofoon. Middels de trap of de lift is het appartement op de derde verdieping te bereiken.
Entree, tochtportaal met meterkast, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet met fonteintje, inpandige berging, dichte ruime keuken en moderne badkamer. De fraaie badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchehoek met regendouche, wastafelmeubel, designradiator en aansluitingen voor het witgoed. Tevens beschikt de badkamer over een ingebouwde radio en dimbare spotjes. De (dichte) keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van een houten werkblad, dubbele spoelbak met mengkraan, vaatwasser, 4-pits gasfornuis, combi-oven/magnetron, koelkast en vriezer. Deze keuken is ruim genoeg om ook nog een kleine tafel in te plaatsten. Beide slaapkamers zijn van goed formaat. De grootste slaapkamer is voorzien van twee diepe inbouwkasten.
Aan de zeer ruime en lichte woonkamer grenst het woningbrede en extra diepe balkon, welke gesitueerd is op het westen. De eetkamer grenst momenteel aan de woonkamer, deze ruimte is echter ook te gebruiken als derde slaapkamer. Op de begane grond bevindt zich nog een grote berging voor deze woning.

Door de gehele woning ligt een drempelloze eiken lamelparket vloer.

BIJZONDERHEDEN
- 3 slaapkamers
- Voorschot stookkosten € 100,- per maand.
- Contract minimaal een jaar.
- Inkomenseis: 3x de huur bruto.
- Garantstellingen worden niet geaccepteerd.
- Waarborgsom een maand.
- Per direct beschikbaar.
- Groot balkon van 12m2 met middag- en avondzon.
- Separate berging in de onderbouw.
- Energielabel C.
- Momenteel geen wachttijd voor de aanvraag van een parkeervergunning. Op dit moment bestaat de mogelijkheid tot het verkrijgen van 2 parkeervergunningen.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Very light, spacious and well-arranged fully renovated corner apartment, located on the third (as well as top) floor of a well-maintained complex with elevator. The apartment features a large living room, modern kitchen with built-in appliances, tidy bathroom and an extra deep balcony that runs along the entire width of the apartment. In addition the apartment features two bedrooms of good size, and a third spacious room that can be used as a dining room next to the living room or as an additional bedroom. Fully provided with double glazed windows.

The street Bolestein is located in the district Buitenveldert, a good and quiet neighborhood located between Amsterdam and Amstelveen. For your daily groceries you can go to the stores on the Buitenveldertselaan, but the shopping mall Groot Gelderlandplein and Stadshart Amstelveen are also located within a short distance from the apartment. An Aldi supermarket can be reached within a minute’s walk. The apartment is also located a stone’s throw away from the Zuidas.

For recreation you can go to the Amstelpark which is located on the Europaboulevard. In this park you can enjoy a nice game of putt-putt or have a bite to eat in the park café. The Amsterdamse Bos is also located within walking distance. Here you can find various sports clubs, but the riding school and the pancake house are also located in this forest. Good schools are also present in the area.

Within walking distance good tram and bus lines (night lines as well) to the inner city of Amsterdam are located and there is sufficient parking space in front of the door.

LAYOUT
On the ground floor the complex has a well-kept entrance with mailboxes and a videophone. Using the stairs or the elevator the apartment on the third floor can be reached.
Entrance, entrance hall with meter cupboard, spacious hallway with access to all rooms. Separate toilet with wash basin, indoor storage, spacious closed kitchen and modern bathroom. The beautiful bathroom is completely tiled and provided with a shower corner with rain shower, vanity cabinet, designer radiator and connections for white goods. The bathroom is also provided with a built-in radio and dimmable spotlights. The (closed) kitchen has a corner unit and is provided with a wooden work top, double sinks with mixing faucet, dishwasher, 4 burner gas stove, combination oven/microwave, refrigerator and freezer. This kitchen is large enough in order to also be able to place a small table. Both bedrooms are of good size. The largest bedroom is provided with two deep built-in closets.
Adjacent to the very spacious and light living room you will find the apartment wide and extra deep balcony, which is facing west. The dining room is currently adjacent to the living room, however, this room can also be used as a third bedroom. On the ground floor a large storage for this apartment is located.

The entire apartment is provided with a barrier-free oak strip parquet floor.

PARTICULARITIES
- 3 bedrooms
- Advance of heating costs € 100,- per month.
- Contract period of minimal one year.
- Income requirement: 3x the rent gross.
- Third party guarantees are not accepted.
- Safety deposit 1 month rent.
- Available immediately.
- Large balcony of 12m2 with sun in the afternoon and evening.
- Separate storage in the substructure.
- Energy label C.
- There is currently no waiting time for the acquiring of a parking permit. At this moment it is possible to acquire 2 parking permits.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
92 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder